GELLO Sivilce Ve Akne Karşıtı Yüz Bakım Maskesi Doğal Kil Maskesi

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.4
1.200 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282,88 TL
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GELLO Sivilce Ve Akne Karşıtı Yüz Bakım Maskesi Doğal Kil Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestt Shopping Satıcı Ünvanı: MEHMET KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5331174525
    Bu ürün Bestt Shopping tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sivilce Ve Akne Karşıtı Yüz Bakım Maskesi Arındırıcı Kil Maskesi

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Sülfat İçermeyen
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Kavanoz
  • Set İçerik Adeti Çoklu
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

GELLO GK56C 2 Adet 100 ml Yüz Bakım Maskesi

Cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olan maskeler, en etkili ürünlerden biridir. Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi her cilt tipine uygun olan doğal içerikli bir üründür. Kimyasal içermeyen maske, kullanıcılarına güvenli bir kullanım vadeder. Ürün, yanında maske fırçasıyla birlikte gönderilir. Düzenli kullanımla birlikte sivilce ve akne oluşumunu engelleyen maske, yüzünüzdeki lekeleri de geçirerek en iyi sonuca ulaşmanızı sağlar. Daha parlak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak isteyen herkesin severek kullanabileceği bir üründür. Sizi rahatsız eden siyah nokta görünümünü de yok ederek bütün cilt problemleriyle savaşmayı başarır. Gözenek sıkılaştırma görevini de üstlenen maske tek ürünle bütün beklentilerinizi karşılar.

  • Set içeriği: 2 adet maske, fırça
  • Formül: Krem
  • Hacim: 100 ml

Gello 100 ml Yüz Bakım Maskesinin Özellikleri Nelerdir?

Gello 100 ml Yüz Bakım Maskesinin Özellikleri Nelerdir?

Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi, cilt sorunlarına çözüm bulmak için özenle üretilmiştir. Doğal içerikli yüz maskesi, 100 ml kutularda 2 adet olarak tarafınıza gönderilir. Ürünü sipariş ettiğinizde bakım maskelerinin yanında fırça hediyesiyle gönderilir. Böylece fırça yardımıyla maskeyi suratınıza eşit bir şekilde sürerek en etkili sonuca ulaşabilirsiniz. Krem formundaki ürün, tüm cilt tiplerine uygun bir formüle sahiptir. Kuru ya da yağlı cilt fark etmeksizin her kullanıcının istediği verimi alabileceği faydalı bir yüz maskesidir. Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi fırça hediyeli olması sayesinde tercih aşamasında göze çarpar. Cilt bakım rutininizden eksik etmeyeceğiniz yüz maskesi kil içerikli olması sayesinde memnuniyet garanti eder. Gello yüz bakım maskesi, canlandırıcı özelliğiyle ışıldayan bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

Gello 2 Adet Yüz Bakım Maskesinin Faydaları Nelerdir?

Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi, oldukça faydalı bir cilt ürünüdür. E vitamini içerikli maske, yüzünüzü canlandırarak daha diri bir görünüm sağlar. Aynı zamanda içerisindeki kil sayesinde yüzünüzü fazla yağdan arındırarak dengeyi sağlamaya yardımcı olur. Bu sayede cildinizde oluşabilecek aşırı yağlanmanın önüne geçer. Yüzünüzdeki yağlanmayı dengeleyen cilt bakım maskesi, bu sayede sivilce oluşmasını da engelleyerek pürüzsüz bir görünüm sağlar. Kilin yanı sıra içeriğinde sivilceye karşı çok etkili olduğu bilinen çay ağacı özü de bulunur. Yapısının granüllü olması sayesinde yüzünüze uyguladığınızda peeling etkisi göstererek cildinizdeki ölü deriyi yok eder. Gello 100 ml 2 adet tüm cilt tipine uygun yüz bakım maskesi parlayan ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanızda en büyük yardımcınızdır.

Gello Tüm Cilt Tiplerine Uygun Maske Nasıl Uygulanır?

Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi yanında bir adet fırça gönderimi sağlanır. Bu maske fırçası, ürünü en iyi şekilde cildinize sürebilmeniz için özenle tasarlanmıştır. Yassı yapıdaki fırça maskeyi eşit bir şekilde cildinize uygulamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda fazladan ürün harcamanıza engel olarak maskenizi daha uzun süre kullanmanızı sağlar. E vitamini ve kil içerikli özel bakım maskesinden en verimli sonucu almak için düzenli olarak kullanmanız tavsiye edilir. Ürünü cilt bakım rutininize ekleyerek haftada 3 gün yüzünüze uygulamanız gerekir. Böylece düzenli kullanımla birlikte sivilce, akne ve siyah nokta gibi sorunlardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi fiyatının uygunluğu sayesinde de kullanıcılarından tam not almayı başarır. Siz de bu faydalı ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini sağlayabilirsiniz. Öncesinde ise Gello 100 ml 2 adet yüz bakım maskesi yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.