Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti - Highlighter A Yelpaze Highlighter Fırçası

124 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti - Highlighter A Yelpaze Highlighter Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROWENAROSE Satıcı Ünvanı: ŞÜKRAN SONĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8710651527
    Bu ürün ROWENAROSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gabrini Highlighter Aydınlatıcı, fırça dahil gönderilir. Fırça markası stok durumuna göre farklılık gösterebilir. Tüm fırçalarımız A kalitedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti ile Göz Alan Makyajlar

Her gün değişen makyaj trendlerine uyum sağlamak amacıyla kozmetik markaları tarafından pek çok farklı ürün geliştirilmektedir. Zaman içinde günlük makyajlarda da sıkça kullanılan aydınlatıcılar arasında uygun fiyatıyla ve özellikleriyle rağbet gören ürünlerden biri Gabrini aydınlatıcı paleti olarak karşınıza çıkar. Üç farklı renkte aydınlatıcı seçeneğine sahip olan Gabrini aydınlatıcı paleti ile makyajınızın tonuna ve modunuza uygun olarak istediğiniz rengi uygulayabilirsiniz. Günlük makyajlarınıza kolayca uyum sağlayabilecek olan üç farklı renk tonu sayesinde doğal bir makyaj yapabilir ya da yeni çıkan makyaj trendlerini deneyimleyebilirsiniz. Hafif paketi sayesinde çantanıza atarak kolayca dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Kapak kısmında aynası bulunduğundan ekstra bir ayna ihtiyacı duymadan makyajınızı istediğiniz yerde tazeleyebilirsiniz. Gülkurusu tonlarındaki bu paletteki renkleri birbiriyle karıştırabilir ve farklı makyajlar elde edebilirsiniz. Pek çok cilt tonuna uyum sağlayabilecek olan bu paleti kullanarak yüzünüzde dilediğiniz bölgeleri belirginleştirip öne çıkarabilirsiniz. Doğru makyaj tekniklerini kullanarak makyajınıza boyut katabilirsiniz. Ellerinizi kullanarak pratik ve doğal bir görüntü yakalayabilir, doğru fırçayı seçerek profesyonel bir makyaj yapabilirsiniz.

  • Üç Farklı Renk Seçeneği
  • Toz Aydınlatıcı
  • Uyumlu Renkler

Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti Highlighter Fırça Kullanımı

Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti Highlighter Fırça Kullanımı

Daha çekici bir görünüm elde etmek için çeşitli makyaj ürünleri kullanılarak minik makyaj hileleri yapılabilir. Yüzünüzde dilediğiniz bölgelere çeşitli makyaj malzemelerini belli teknikler kullanarak uygulayabilir, bu bölgeleri olduğundan daha farklı gösterebilirsiniz. Makyajların vazgeçilmezi haline gelmiş olan aydınlatıcıdan yararlanarak makyajınızın boyutunu değiştirebilirsiniz. Aydınlatıcı seçimi yaparken işlevsel olan Gabrini 3’lü highlighter paletini tercih ederek pratik bir makyaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Gabrini 3'lü aydınlatıcı paleti - highlighter a + estella highlighter fırçası içeriğine göz atabilirsiniz. Bu palette bulunan üç farklı rengi yüzünüzde farklı bölgelere uygulayarak cildinizin görünümünü değiştirebilir, farklı makyaj trendlerini deneyebilirsiniz. Gözaltına, göz pınarına, kaş altlarına, elmacık kemiklerinin üstüne ve burun çizgisine aydınlatıcı uygulayarak makyajınızın bambaşka bir havaya bürünmesini sağlayabilirsiniz. Günlük yaptığınız makyajlarınıza az miktarda aydınlatıcı uygulayarak doğal bir görüntü yakalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle gece dışarı çıkarken ya da partilere katılırken makyajınızın kusursuz görünmesini diliyorsanız Gabrini 3'lü aydınlatıcı paleti - Highlighter A + Estella highlighter fırçası ile doğru teknikler kullanarak profesyonel gözüken bir makyaj yapabilirsiniz. Eğer makyajınızda kullanmayı en sevdiğiniz ürün aydınlatıcı ise günlük makyajlarınızda Gabrini aydınlatıcı paletini tercih edebilir, dilediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz.

Makyajızın Vazgeçilmezi Gabrini Estella Highlighter Fırçası

Makyajızın Vazgeçilmezi Gabrini Estella Highlighter Fırçası

Gabrini, geniş ürün yelpazesi ile dilediğiniz tüm makyaj malzemelerini ulaşılabilir fiyatlarla sizlere sunmakta. Makyajın vazgeçilmez bir unsuru haline gelen Gabrini aydınlatıcı paleti ile makyajınıza boyut katabilir ve bambaşka makyaj deneyimleri yaşayabilirsiniz. Yapısı sayesinde cildinize kolayca uyum sağlayacak bu paleti Gabrini Estella highlighter fırçası ile pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Yorgun ve donuk gözüken cildinizi Gabrini aydınlatıcı paletini kullanarak kısa sürede doğru tekniklerini uygulayarak canlandırıp aydınlık bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Cildi canlandırıp parlak gözükmesini sağlayarak daha iyi bir görünüme sahip olabilirsiniz. Okula, işe ya da arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmeye çıkarken yapacağınız günlük makyajlarınızı canlandırabilirsiniz. Yüzünüzün ifadesini değiştirecek ve enerjik bir hava katacak Gabrini aydınlatıcı paletini dilediğiniz yere taşıyabilir ve pratik bir şekilde dilediğiniz yerde aydınlatıcı uygulayabilirsiniz. Kapak kısmında bulunan aynasından faydalanarak makyajınızı yapabilir, makyajınızın bozulduğunu hissettiğinizde kapaktaki aynadan kontrol edebilirsiniz. Makyaj çantanızın vazgeçilmezi haline gelebilecek bu paleti okula, iş yerine taşıyabilir ve gün içinde makyajınızı tazelemek için kullanabilirsiniz.

Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti ile Özgün Makyajlar

Gabrini 3'lü Aydınlatıcı Paleti ile Özgün Makyajlar

Yüzünüze ışıltı katmak ve belli bölgeleri öne çıkarmak amacı ile kullanabileceğiniz Gabrini aydınlatıcı paleti, işlevsel bir palet olduğundan tercih edebilirsiniz. Günlük makyajlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yapıya ve renk tonlarına sahiptir. Gülkurusu tonlarında üç farklı renk barındıran Gabrini 3'lü aydınlatıcı paleti ile dilediğiniz makyajı yapabilir, doğru teknikler ile yüzünüze farklı bir boyut kazandırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak fantastik makyajlarınızı güçlendirebilir, farklı teknikler ile makyajınızı özgünleştirebilirsiniz. Parmak uçlarınızla cildinize doğal bir şekilde uygulayabileceğiniz bu aydınlatıcıları Estella aydınlatıcı fırçasını kullanarak da fantastik makyajlarınızda profesyonel bir görüntü yaratabilirsiniz. T bölgenize, dudak üstüne, göz pınarlarına ve kaç altlarına uygulayarak yüzünüze bambaşka bir boyut katabilir, farklı makyaj trendlerini deneyimleyerek hangi makyajın favori makyajınız olduğuna karar verebilirsiniz. Sizler de makyajınızı Gabrini aydınlatıcı paleti ile boyutlandırmayı düşünüyorsanız Trendyol’dan Gabrini 3'lü aydınlatıcı paleti - Highlighter A + Estella highlighter fırçası yorumları ve değerlendirmeleri kısmından fikir edinebilirsiniz. Ürünü kendinize uygun buluyorsanız GBR01A ürün kodu ile ürünü inceleyip satın alma talebi oluşturabilir ve alışverişinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.