4
Eyeliner kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Flormar Ultra Ince Uçlu Eyeliner (SİYAH) - Ultra Thin Eyeliner - 001 Black - 8690604478491

189,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
1.300 TL'ye 100 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
198,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Ultra Ince Uçlu Eyeliner (SİYAH) - Ultra Thin Eyeliner - 001 Black - 8690604478491

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madam10 Satıcı Ünvanı: SİNE ITRİYAT PARFÜMERİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA İNŞAAT MİMARLIK MÜHENDİSLİK İTHALAT İHR.VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770039903400013 Vergi Kimlik Numarası: 7700399034
    Bu ürün Madam10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Ultra İnce Uçlu Eyeliner (Siyah) 001 Black, makyaja vurucu bir etki kazandırmak için geliştirilmiş bir göz makyajı ürünüdür. Ultra ince uçlu tasarımıyla eyeliner sürme konusunda deneyim sahibi olmayan kişilerin bile kusursuz uygulama yapmasını kolaylaştırır. Flormar yarı mat bitişli eyeliner, yoğun siyah rengiyle çarpıcı göz makyajları yapmaya imkan tanır. Flormar Ultra Thin yüksek pigmentli eyeliner, incecik ucu ile en zorlu eyeliner tasarımlarını bile zahmetsizce oluşturmayı sağlar. Sadece tek hamlede kusursuz çizgiler sunan bu keçe uçlu eyeliner, gözleri etkili bir şekilde belirginleştirerek daha dramatik bir görüntü kazandırır. Dayanıklı formüle sahip olan Flormar yüksek pigmentli siyah eyeliner, gün boyu akma ve dağılma yapmaz. Gün içinde makyaj tazeleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Flormar ince uçlu likit göz kalemi, kalem formundaki tasarımıyla uygulama yapmayı kolaylaştırır. Tüm hakimiyeti parmak uçlarına bırakır. Tüm eyeliner stillerini zahmetsizce uygulamaya yardımcı olan bu Flormar eyeliner, tek seferde belirgin bir renklendirme sunar. Klasik eyeliner, cat eyeliner ya da grafik eyeliner görünümleri için tercih edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Kalem
  • Görünüm Mat
  • Renk Siyah
  • RGB #323335
Geri Bildirim Ver