1
Göz Farı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette - 003 Sunset- 8682536048453

239,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette - 003 Sunset- 8682536048453

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette Yüksek pigmenti ve çarpıcı tonlarıyla göz makyajında fark yaratacak bir far paletiyle tanışmaya hazır mısın? İşte karşında Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette! Bu Flormar far paleti, birbirine uygun dokuz farklı renk seçeneğini bir arada sunuyor. Üstelik kremsi dokusu ve tozlanma yapmayan formülüyle konforlu bir kullanım imkanı sağlıyor. Hadi, sen de Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti’nin sekiz farklı seçeneği arasından seçimini yap ve siparişini geç kalmadan oluştur! Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette Nedir? Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette, mat ve ışıltılı renkler içeren bir çoklu far paleti çeşididir. Uyumlu renk tonlarıyla tüm makyaj stillerinde rahatlıkla kullanılabilir. Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti - Eye Shadow Palette Hangi Özelliklere Sahiptir? Kompakt yapılıdır. Işıltılı ve mat bitişe sahiptir. Yüksek pigmentlidir. Kremsi dokuludur. Tozlanma yapmaz. Uzun süre kalıcı etkilidir. Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti’ni Tercih Etmek için 5 Neden Flormar 9’lu far paleti, yüksek pigmentli yapısıyla göz kapaklarına tek seferde çarpıcı bir renk kazandırır. Kremsi dokusu sayesinde hassas göz çevresinde konforlu bir kullanım sunar. Işıltılı ve mat bitişe sahip dokuz farklı rengi bir arada sunduğu için avantajlı bir seçenek oluşturur. Aynı zamanda birçok tekli far taşıma derdini ortadan kaldırır. Tozlanma yapmayan formülü sayesinde kolay bir kullanım sağlar. Uygulama esnasında dökülme yapmaz. İlk andaki belirgin ve etkileyici görünümünü saatler boyunca korur. Uzun süre kalıcı etkisi sayesinde düğün, nişan, parti, mezuniyet vb. özel etkinliklerde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti Nasıl Uygulanır? Flormar kremsi far paleti, göz kapaklarına far fırçası yardımıyla doğrudan uygulanabilir. Farlar göz kapağına bırakıldıktan sonra karıştırma fırçası yardımıyla tüm renkler ideal şekilde dağıtılabilir. Flormar Mat & Işıltılı Kremsi Far Paleti için Kullanım Tüyosu Flormar yüksek pigmentli far paletini kullanmadan önce göz kapaklarına Flormar göz makyaj bazı sürülebilir. Far paletindeki açık ve ışıltılı tonlar göz pınarlarına ve kaş altlarına, orta koyuluktaki renkler gözün orta kısmına, koyu renkler ise gözün bitimine ve crease (katlanma) bölgesine uygulanabilir. Kusursuz bir görünüm için tüm renkler iyi bir şekilde dağıtılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Çok Renkli
  • Boy Palet
  • RGB #AE342F
Geri Bildirim Ver