Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Kremi 110 G

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
11 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
11 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
11 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL

Ürün Bilgileri

Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Kremi 110 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel olarak geliştirilmiş çay ağacı kremi cilt tarafından kolayca emilen formülü ile besleyici doğal bir koruma sağlar içeriğindeki yoğun çay ağacı yağı ve havuç yağının uyumlu birleşimi, güçlü bir bariyer oluşturarak cildinizi dış etkenlere karşı korur ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Farmasi ASLI001 110ml Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Kremi 1109072

Farmasi Dr. C. Tuna 110 ml – 1109072 çay ağacı yağı kremi, cildinizin ihtiyaç duyduğu neme kavuşmasını sağlar. İçeriğinde bulunan özel bileşenler sayesinde cilt üzerinde oluşabilecek sorunları engelleyen bu ürün, gözle görülür bir canlılık kazandırmaya da yardımcı olur. Nemlendirici etkisinin yanı sıra özellikle karma ve yağlı ciltlerde sebum dengeleyici içeriğiyle kusursuz bir ten görünümü kazanılmasını sağlar. Ciltte meydana gelen fazla yağlanmanın önüne geçecek bu bakım kremi, teninizin besleyici özelliktedir. Bu sayede elastikiyet kazanan teniniz, yıpratıcı dış etkenlere karşı çok daha güçlü bir hâle gelir. Çay ağacı yağından üretilen bu krem, cildinizin virüs ve bakterilerden korunmasına yardımcı olur.

  • Karma ve yağlı ciltler için uygundur.
  • Sivilce ve akne sorunlarının çözümünde yardımcıdır.
  • Paraben içermez.

Farmasi Çay Ağacı Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Farmasi Çay Ağacı Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Farmasi Dr. Tuna çay ağacı kremi, cildin ihtiyaç duyduğu nemi kazanmasına yardımcı olacak özelliktedir. İçerdiği çay ağacı yağı sayesinde bakterilere ve virüslere karşı da oldukça etkili olan bu ürün, ciltte meydana gelen birçok problemin tedavi sürecine destek olur. Bakterilere karşı ciltte bir bariyer olarak görev yapan bu krem, akne ve sivilce problemlerinin ortaya çıkmasına neden olan zeminin oluşmasını engeller. İçerdiği havuç yağı sayesinde de cildinizin beslenmesine yardımcı olan bu ürün, herhangi bir alerjen içermez. Bu sayede herkes bu ürünü güvenle kullanabilir. Ürün içeriğinde paraben ve gluten de bulunmadığı için bu bakım kremi, cilde zararı olabilecek herhangi bir maddeyi bünyesinde barındırmaz. Bu özellikleri sayesinde Farmasi Dr. C. Tuna 110 ml – 1109072 çay ağacı kremi, güvenle tercih edilebilecek kremler arasındadır.

Farmasi Dr. Tuna Çay Ağacı Kreminin Faydaları Nelerdir?

Farmasi Dr. C. Tuna 110 ml – 1109072 çay ağacı yağı kremi, cildinizi yıpratabilecek etkilere karşı teninizi koruyacağı için uzun vadede yaşlanma belirtilerinin oluşmasını engelleyici özelliktedir. Karma ve yağlı ciltlerde meydana gelen parlama sorunu, bu ürünün sebum dengeleyici yapısı sayesinde ortadan kaldırılır. Cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı yapacak olan bu kremin dengeleyici yapısı dışında farklı birçok faydası da bulunur. Yaz dönemlerinde pek çok kişinin şikayetçi olduğu sinek ve böcek ısırıklarının hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlayan bu krem, kaşıntıların da önüne geçer. Ayrıca bakteri ve virüsün cilt üzerinde tutunmasını engelleyen yapısı sayesinde son derece hijyenik çözümler arasındadır. Ciltte ilgili virüsün yer etmesi nedeniyle ortaya çıkan uçuğun tedavisinde de oldukça etkili olan bu krem, nemlendirici hâliyle de oldukça beğenilir.

Farmasi 110 ml Çay Ağacı Kremi Nasıl Kullanılır?

Farmasi Dr. C. Tuna 110 ml – 1109072 çay ağacı yağı kremi, cilde uygulanırken nazik olunmalıdır. Kullanılacak alana yeterli miktarda ürün alındıktan sonra cilt üzerine bu krem sürülür. Daha sonra dairesel hareketlerle ürünün ten tarafından emilmesi sağlanır. Kolay uygulama imkânı sunan formu sayesinde bu krem, rahatsız edici bir his oluşmasını engeller. Yoğun etkili formülüyle hızlı şekilde sonuç alınan bu krem, cilt tarafından kolaylıkla emilir. Bu sayede ten üzerinde yapışkan ve yağlı bir his kalmaz. Besleyici bakım sunan bu ürün, gün içinde ihtiyaç duyulan her an gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Farmasi Dr. C. Tuna 110 ml – 1109072 çay ağacı yağı kremi yorumları, ürünün oldukça hızlı sonuç gösterdiğiyle ilgili pozitif görüşler içerir. Bu noktada krem, deneyenlerden tam not almayı başarmış ürünler arasındadır. Siz de etkisi ve kolay kullanım imkânı sunan formuyla oldukça beğenilen Farmasi Dr. C. Tuna 110 ml – 1109072 çay ağacı yağı kremi fiyatını Trendyol’dan öğrenebilirsiniz.