6
Saç Serum ve Yağı kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Elseve Hydra [hyaluronic] Nem Ile Dolgunlaştıran Serum 150ml

126,65 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
800 TL'ye %20 İndirim
183,90 TL
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
175,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve Hydra [hyaluronic] Nem Ile Dolgunlaştıran Serum 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elseve Hydra [Hyaluronic] Nem ile Dolgunlaştıran Serum, Hyaluronik Asit içeren formülü ile saçı nem ile dolgunlaştırır, ağırlaştırmadan saçınızı X10 daha fazla nemlendirir*. *Instumental testler

Ürün Özellikleri

  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Elseve Hydra [Hyaluronic] Nem ile Dolgunlaştıran Serum 150 ml

Kişisel bakımın önemli aşamalarından biri saç bakımıdır. Saçların sağlıklı ve canlı kalabilmesi için bu adımda kaliteli malzemeler kullanılmalıdır. Elseve hydra [hyaluronic] nem ile dolgunlaştıran serum 150 ml ile dolgun ve sağlıklı bir görünüm elde edilir. İçeriğindeki elastikiyeti artıran bileşenler sayesinde yıpranmış tellerin onarılıp dolgunlaşmasını sağlar. Ağırlaştırma yapmadan gereken bakımı sunar. Kaliteli içeriği ile sağlıklı ve keyifli bir bakım sunarak beğeni toplar. Hoş kokusu ile görünümün tamamlanmasını sağlar. Hem ıslak hem kuru saçta uygulanabilir bir yapıya sahiptir. Günün her anı kaybolan elastikiyetin ve nemin geri kazanılmasını sağlar. Yüksek nemlendirme özelliği sayesinde kurumuş görünümün ortadan kalkmasında rol oynar. Böylece canlı ve dolgun bir görünüm elde edilir. Hoş kokusu ile keyifli bir bakım adımı olarak öne çıkar.

  • Dolgunluk veren yapı
  • Hyaluronik asit desteği
  • Günlük kullanıma uygun

Bütçe Dostu Elseve Hydra Dolgunlaştıran Serum Fiyatı

Bütçe Dostu Elseve Hydra Dolgunlaştıran Serum Fiyatı

Saç konusunda yıpranma ve dolgunluğunu kaybetme gibi sorunlar öne çıkar. Bu yıpranmaların önüne geçmek için kaliteli ürünlerden faydalanmak gerekir. Düzenli bir bakım olmazsa olmazdır. Bu bakımın önemli parçalarından biri serumlardır. Serumlar saç yüzeyinin canlılığının artmasına ve dolgun bir görünüme kavuşmasına olanak sağlar. Sağlıklı görünümün elde edilmesinde ve korunmasında önemli rol oynar. Fiyatları içeriğine ve sunduğu etkiye göre değişiklik gösterir. Elseve hydra [hyaluronic] nem ile dolgunlaştıran serum 150 ml fiyatı da bu etkenler göz önüne alınarak belirlenir ve ürün çeşitli fırsatlarla müşterilere sunulur. Kişisel bakımın olmazsa olmazı saç bakımının vazgeçilmez parçalarından biridir. Ağırlaşma ve canlılığını yitirme gibi durumların önüne geçer. Hoş kokusu ile beğeni toplayan Elseve dolgunlaştırıcı serum, kaliteli içeriği ile saçlara canlı ve dolgun bir görünüm sağlar. Siz de serum çeşitlerinin avantajlı fiyatlarından faydalanabilirsiniz.

Güvenilir Elseve Hydra Dolgunlaştıran Serum Yorumları

Güvenilir Elseve Hydra Dolgunlaştıran Serum Yorumları

Kaliteli içeriğe sahip bakım ürünleri günlük olarak sıklıkla kullanılır. Özellikle saç gibi dış etkenlerden hızlı etkilenen bölgeler için kaliteli içeriğe sahip bir ürün kullanımı önemlidir. Elseve hydra [hyaluronic] nem ile dolgunlaştıran serum 150 ml yorumları, ürün içeriğinin kalitesini gözler önüne serer. İçeriğindeki hyaluronik asit sayesinde telleri onarır ve besler. Canlılığını ve dolgunluğunu yitirmiş teller için kapsamlı bir onarım sunar. Düzenli kullanımda dolgunluğun korunmasına destek olduğu görülür. Günlük olarak kullanıma uygun olması sayesinde pratik bir kullanım sunar. Hyaluronik asit desteği ile elastikiyetin korunmasını sağlayarak beğeni toplar. Elastikiyetini kaybeden saçlar cansız bir görünüme sebep olur. Hyaluronik asit desteği ile bu cansız görünümün önüne geçmek mümkündür. Ürün, dolgun ve canlı bir görünümün yanı sıra dış etkenlerin sebep olduğu yan etkiler için bir bariyer olma özelliği de sunar.

Etkili Formülüyle Elseve Hydra Dolgunlaştıran Serum İçeriği

Etkili Formülüyle Elseve Hydra Dolgunlaştıran Serum İçeriği

Saç bakımında sıklıkla kullanılan ürünler arasında serumlar ön plana çıkar. Islak ve kuru saçlarda kullanılabilen bir yapıya sahip olur. Kaliteli bir içeriğe sahip olmaları önemlidir. Günlük olarak saçların beslenmesi ve korunması gerekir. Saç bakımı için gerekli olan çeşitli etkin maddeler vardır. Bunlar arasında hyaluronik asit ön plana çıkar. Yıpranmaların önüne geçilmesine destek olur. Hyaluronik asit içeren serumlar sevilerek kullanılır. Elseve hydra [hyaluronic] nem ile dolgunlaştıran serum 150 ml kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilen serumların başında gelir. Saçların uzun süre neminin uzun süre korunmasını sağlayarak canlı bir görünümün elde edilmesini sağlar. Elastikiyeti artıran özelliği sayesinde sağlıklı saçlara sahip olmak için kullanılan bir üründür. Siz de Trendyol üzerinden Elseve hydra [hyaluronic] nem ile dolgunlaştıran serum 150 ml satın almak için avantajlı fırsatları takip edebilirsiniz.