Dr Nails Tırnak Bakım Ve Tırnak Mantarı Giderici Damla

200 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Dr Nails Tırnak Bakım Ve Tırnak Mantarı Giderici Damla

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sk akdenizstore Satıcı Ünvanı: SEDAT KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340201493
    Bu ürün sk akdenizstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • + Dr. Nails Tırnak Bakım Yağı Antiseptik Çay Ağacı Yağı, Lavanya Yağı, Antibiyotik Antibakteriyel Sarımsak Yağı, Antibakteriyel Zeytinyağı ve Aynı Sefa Yağı ile Zenginleştirilmiştir. + Çift Etkili Mantar Önleyici Tırnak Tedavisinde Kullanılır. + Tırnak Mantarı ve Diğer Tırnak Enfeksiyonlarının Semptomlarıyla Savaşırken Aynı Zaman da Tırnakları Korur, Beyazlatır ve Besler. + Tırnakları Beslemeye, Nemlendirmeye ve Onlara Canlı Bir Görünüm Kazandırmaya Yardımcı Olur. + Kalın, Ufalanan veya Rengi Bozulmuş Parmak ve Ayak Tırnaklarını Yumuşatmaya Yardımcı Olarak Tırnaklarınıza Bakım Yapmanıza Yardımcı Olmaktadır. + Dr. Nails Etkili Bir Şekilde Tırnaklara Sağlıklı Bir Görünüm Kazandırmaya Yardımcı Olur. + Yenileyici Argan Yağı ile Kırılgan Tırnakları Güçlendirir ve Nemlendirir. + Dr. Nails Daha Sağlıklı ve Daha Güçlü Tırnaklar İçin E Vitamini, Argan, Çay Ağacı, Nar Çekirdeği, Okaliptüs, Aynı Sefa, Sarımsak ve Karanfil Yağları Yönünden Zengin Güçlü Antibakteriyel Bir Çözüm Sağlar. + Tırnakta Sararma, Kararma ve Renk Değişimi Varsa Dr. Nails Bu Sorunları Ortadan Kaldırmanıza Yardımcı Olur. + 3 Haftada Gözle Görülür Sonuç Elde Edilmektedir. + Ayakta Koku Yaşanması Tırnak Mantarından Kaynaklanan Bir Sorun Olabilir. Bu Sorunu Engellemek İçin En Uygun Fiyatlara Direkt Olarak Dr. Nails Tırnak Bakım Yağı Ürününü Sipariş Verebilirsiniz. DR NAİLS FAYDALARI + Kaşıntı ve Aşırı Terlemeyi Anında Gidermeye Yardımcı Olur. + Mantarın Oluşmasına Sebep Olan Sorunları Ortadan Kaldırmaya Yardımcı Olur. + Hasarlı ve Çatlamış Cildi %98’e Kadar Onarır. + Tırnak Mantarlarına Kesin Çözüm Olarak Üretilen Bu Ürünü Kullanırken Sorun Yaşarsanız Trendyol Üzerinden Tarafımıza Mesaj Gönderebilirsiniz. KULLANIMI + Tırnağınızda Oje Var İse Öncelikle Onu Temizleyiniz. + Tırnakta ve Ayakta Bulunan Mantarlı Bölgeyi İyice Yıkayınız ve Kurulayınız. + Damlalık Yardımıyla Her Bir Tırnağın Ortasına Birkaç Damla Dr. Nails Tırnak Bakım Yağını Damlatın. + Ürünü Tırnak ve Çevresindeki Cilde Yayın ve Kuruyana Kadar Bekleyin. + Uygulamadan Sonra Ürünün Kullanıldığı Bölgeyi Yıkamayınız. + Sabah ve Akşam Olmak Üzere Günde 2 Kez Kullanın. + Her Kullanımda Aynı Uygulamayı Tekrarlayın. + İşlem Ardından Temiz Bir Çorap Giyiniz. + Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir.
Geri Bildirim Ver