Diadermine Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml X 2 Adet Antiaging Cilt Yenileyici

150,48 TL

Ürün Bilgileri

Diadermine Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml X 2 Adet Antiaging Cilt Yenileyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro-kolajen içeren güçlü formülü uzun süreli sıkılaştırıcı etki sağlar
  • Hyaluronik asit enjeksiyonu küçük damlalarla cildinize nüfuz ederek kırışıklıkları doldurucu etki yapar
  • Cildi yeniler, doldurur ve pürüzsüzleştirir
  • Günlük kullanıma uygundur
  • Her gün cildinizi temizledikten sonra yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayınız
  • Tüm cilt tipleri için uygundur
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • Paket İçeriği : 2 Adet Diadermine 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Lift Superfiller Yaşlanma Karşıtı Krem Çeşitleri Sizlerle

Cilt bakımı için krem önemlidir. Cildinizin gerekli nem dengesini almasını sağlamak için her sabah cildinizi temizlemeniz ve Diadermine lift + super filler gündüz kremi kullanmanız gerekir. Ayrıca gündüz kreminin içerdiği güneş koruyucu faktör cildi güneşin zararlı etkilerinden korur. Nasıl göründüğümüz önemlidir. Bunda kesinlikle en büyük rolü cildiniz oynar. Cildiniz güzel ve sağlıklı göründüğünde kendinizi daha iyi hissedersiniz. Bu, çevre ile olan ilişkiniz hakkında sizi daha olumlu hale getirir ve psikolojik olarak daha iyi hissetmenizi sağlar. Bu yüzden sizin için doğru olan Diadermine Lift+ Super Filler gündüz kremi ile güne başlayabilirsiniz. Sağlıklı görünmenin sırrı düzenli cilt bakımıdır. Gece kremlerinden farklı olarak Diadermine lift+ Super Filler gündüz kremi 50 ml içerdiği SPF sayesinde zararlı güneş ışınlarından koruyarak cildi yaşlanmadan korumaya çalışır.

  • Yaşlılığı Geciktirici
  • Cildi Güneşin Zararlı Etkilerinden Koruyucu
  • Nem Dengesini Koruyucu

Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Faydaları

Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Faydaları

Cildiniz yoğun bakım gerektiriyorsa gece kremleri, serumlar ve göz kremleri ile zamanı dengeleyebilirsiniz. Örneğin Lift+ Superfiller yaşlanma karşıtı gündüz bakım kremi 50 Ml X 2 adet antiaging cilt yenileyici tüm yaş grupları ve tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilmiş seçeneklerden biridir. Gündüz kremi daha hafif bir formüldür. Gündüz kreminin temel özelliklerinden biri, gün boyunca cildin nem dengesini korurken, cilt için koruyucu bir kalkan görevi görmesidir. Kremin aktif maddeleri cildinizin ihtiyacına ve yaş grubuna bağlıdır. Yaşlanma karşıtı krem bu şekilde gün boyu çalışır. Bu ürünü satın almadan önce Diadermine Lift+ Super Filler kullananlar ve bu kişilerin değerlendirmelerinden yararlanabilirsiniz.

Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml X 2 Adet Antiaging Cilt Yenileyici Kullanımı

Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml X 2 Adet Antiaging Cilt Yenileyici Kullanımı

Cilt bakımı, yaşlılıkta cildi korur ve istenmeyen kırışıklıkların oluşumunu geciktirir. Ancak ilerleyen yıllarda yaşlanmanın olumsuz etkilerini gidermek için yaşlanma sürecini yavaşlatan cilt bakım ürünleri kullanılabilir. Cildinizin ihtiyacına göre cilt bakım ürünleri seçmeniz gerekir. Bunun için Diadermine Lift superfiller gündüz kremi nasıl kullanılır sorusunun cevabını bilmeniz önemlidir. Yüz, cilt temizleyici ile temizlenir. Yüzdeki gözenekleri sıkıştırmak için pamuğa yeterince tonik dökün. Göz kremi göz çevresine sürülür. Gündüz kremi, yüze eşit olarak dağıtılır. Makyaj yapmadan önce sabah cilt bakım rutininize dikkat etmeniz gerekir. Gündüz kremi cildi gün boyu kirlilikten ve makyajın zararlarından korur. Bu yaşlanma karşıtı ürünler ayrıca cildinizin sağlıklı ve taze görünmesine yardımcı olur.

Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Fiyatları

Lift+ Superfiller Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi Fiyatları

Gündüz koruma ve bakım sağlayan çeşitli gündüz kremi uygulamaları da fiyat değişimlerine yol açmaktadır. Gündüz kremi formülleri ve içerikleri fiyatların değişmesinde en etkili faktörlerdir. Gündüz kremleri çeşitli boyutlarda ve miligramlarda gelir. Bu, ürün fiyatlarında değişikliklere yol açan faktörlerden biridir. Her markanın ürün sunumu ve fiyatlandırma prensipleri farklıdır. Bu nedenle gündüz bakım kremlerinin fiyatları ürün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bu açıdan Lift+ Superfiller ürününü tercih edebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce ise Diadermine Lift superfiller krem kullananlar ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden Lift+ Superfiller yaşlanma karşıtı gündüz bakım kremi 50 Ml X 2 adet antiaging cilt yenileyici yorum ve değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.