Diadermine Lift+Super Filler Gündüz Kremi 50 ml

169,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diadermine Lift+Super Filler Gündüz Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sunnshine Satıcı Ünvanı: ENES ÇETİNKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2460327199
    Bu ürün Sunnshine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Derinlemesine Nemlendirme: Özel formülü, cildinizi derinlemesine nemlendirir ve taze bir görünüm kazandırır.
  • Kırışıklık Karşıtı Etki: Krem, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirir ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
  • Cilt Sıkılaştırma: Güçlü içerikler sayesinde, ve daha genç bir görünüm sağlar.
  • Yoğun Bakım: Yoğun bakım etkisiyle cildi besler ve onarır, cildinizi gün boyu korur.
  • Hafif Formül: Hafif dokusuyla cilt tarafından hızla emilir ve yağlı bir his bırakmaz.
  • Günlük Kullanım: Her gün düzenli olarak kullanıldığında, cildinizi daha parlak, pürüzsüz ve genç bir görünüme kavuşturur.
  • Hassas Ciltler İçin Uygun: Dermatolojik olarak test edilmiş ve hassas ciltler için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Diadermine 2331058 50 ml Lift + Super Filler Gündüz Kremi

Gündüz kremleri, cildine bakım uygulamak isteyen kişiler tarafından gün aşırı kullanılır. Diadermine lift+super filler gündüz kremi 50 ml, pro-kolajen içeren güçlü bir formüle sahiptir. Bahsi geçen bu ürün, cildi daha gergin bir hâle getirir. Ayrıca küçük damlacıkları cildin alt katmanlarına etki ederek kırışıklıkları ortadan kaldırır. Yüzde farklı nedenlerle oluşmuş kusurların giderilmesi için fayda sağlar. Cildi yenileyen ve tene parlaklık kazandıran bu krem, kullanan kişilerin beklentilerini karşılar. Bu bakım ürünü, çevre dostu bir ambalaja sahiptir. Sağlıklı cam materyalden oluşan kutusu, güvenli kullanıma olanak tanır. Güzel kokulu bir bakım ürünüdür. Yoğun bir kıvamı olduğu için az miktarlarda kullanılması bile yeterli etkiyi görmenize olanak tanır.

  • Pro-kolajene sahip 50 ml boyut
  • Hyaluronik asit ve %5 hyaluron içeren güçlü formül
  • Kırışıklık ve yaşlanma karşıtı gündüz kremi

Diadermine 50 ml Lift+Super Filler Gündüz Kreminin İçeriği Nedir?

Diadermine 50 ml Lift+Super Filler Gündüz Kreminin İçeriği Nedir?

Diadermine lift+super filler gündüz kremi 50 ml, yüz ve boyun bölgesine bakım uygulamak isteyen kişilerin kullanabileceği bir üründür. Söz konusu bakım kremi, içeriğinde yer alan bileşenlerle size birçok konuda fayda sağlar. Güçlü formülüyle bu ürün, kullanım sonrası uzun süreli sıkılaştırıcı etkide bulunur. Mikro enjekte olarak krem içinde bulunan hyaluronik asit, kırışık ve çukur olan bölgeleri doldurur. Bu sayede cildin daha pürüzsüz bir görüntü kazanması mümkün hâle gelir. Çantada kolay bir şekilde taşınabilen bu ürünün pro-kolajen içeren yapısı, parlak bir cilt tonuna katkıda bulunur. Bahsi geçen ürün %85 oranında doğal bir yapıya sahiptir. Diadermine tarafından oluşturulan bu özel formül, güvenli kullanım sunar. %5 hyaluron içeren formülü yaraların iyileşmesi konusunda oldukça kullanışlıdır.

Diadermine 50 ml Lift+Super Filler Gündüz Kremi Ne İşe Yarar?

Diadermine 50 ml Lift+Super Filler Gündüz Kremi Ne İşe Yarar?

Diadermine lift+super filler gündüz kremi 50 ml, yaşa bağlı olarak gelişen kırışıklıkları azaltmaya yarar. Kremde bulunan kolajen bileşenleri cildin daha sıkı, esnek ve nemli olmasına katkı sunar. Diadermine lift+super filler gündüz kremi, daha dinç bir görünüm kazanmanız için ideal bir kullanım sunar. Mikro asitler cildin dokusunun yenilenmesine olanak tanır. Her cinsiyete uygun olan bu krem yüz ve boyun bölgesinde bulunan hasarların giderilmesi konusunda bireye fayda sağlar. Akne ve sivilce izlerinin giderilmesi söz konusu olur. Kuru cilt tiplerinin daha nemli bir yapı kazanmasına yardım eder. Parlak ve canlı bir renk tonu elde etmenize imkân tanır. Cilt üstünde bulunan tahriş ve kızarıklıkları gidererek, kişinin güzel bir görünüm kazanmasına katkıda bulunur.

Diadermine 50 ml Lift+Super Filler Gündüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Diadermine lift+super filler gündüz kremi 50 ml, kolay bir kullanıma sahiptir. Sabah bakım rutininde yer alan bu krem, uygulama sırasında hızlı bir şekilde emilir. Bu sayede size ferah bir his yaratır. Diadermine super filler gündüz kremi 30-50 yaş arasında bulunan yetişkinlerin kullanımına uygundur. Her cinsiyetin sorunlarını gideren bu krem, cildin hasarlı bölgelerine ya da yüzün tamamına sürülebilir. Kullanım sırasında tamamen temiz olan bir cilt üstüne sürülmesi oldukça önemlidir. Sonrasında kremi eşit bir şekilde yüze yayabilirsiniz. Günde 1-2 kez kullanılabilen bu bakım ürünü, kuru cilde uygulanır. Serin ve kuru bir yerde saklanması daha uzun süre kullanıma imkân tanır. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Diadermine lift+super filler gündüz kremi 50 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Deneyimlemek için siz de hızlı bir şekilde bu ürünü uygun fiyatlarla Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.