Diadermine Lift Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi 50 ml 3838824366289

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diadermine Lift Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi 50 ml 3838824366289

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarefarma Satıcı Ünvanı: HALİL BAKİ GEÇKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3891022515
    Bu ürün Sarefarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diadermine Lift Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi 50 ml 3838824366289

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Diadermine 3838824366104 Lift+ Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi

Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi cildinizin sağlıklı ve canlı görünmesi için kullanabileceğiniz bir bakım üründür. Gelişmiş formülasyonu sayesinde yüzünüzü başarılı bir şekilde nemlendirir. Ayrıca içeriğindeki özel maddelerle kırışıklık görünümüyle savaşır. Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi kullanımını kolay ve konforlu hâle getiren kavanoz formlu bir ambalaja sahiptir. Kolay bir şekilde açılıp kapanabilen bu kutu sayesinde ihtiyaç duyduğunuz miktarda kremi rahatlıkla alabilirsiniz. Ürünü yüz ve boyun bölgenize eşit şekilde uygulayabilirsiniz. Krem tam anlamıyla emildikten sonra dilerseniz üzerine makyaj da yapabilirsiniz. Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Miktar: 50 ml
  • %92 oranında doğal içerikler barındırır.
  • İçindekiler: Bitkisel aktifler - Hyaluron

Diadermine Lift+ Botology Gündüz Kreminin İçeriği Nedir?

Diadermine Lift+ Botology Gündüz Kreminin İçeriği Nedir?

Diadermine Lift+ Botology hyaluron kırışıklık karşıtı gündüz kremi oldukça geniş bir içerik listesine sahiptir. %92 oranında doğal kaynaklı bir formülasyona sahip olan bu gelişmiş krem, yüz ve boyun bölgesi için kullanılır. Cildi iyi şekilde nemlendirir ve içeriğindeki hyaluronik asit ile nemin cilde hapsedilmesini de sağlar. Böylelikle kırışıklık görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Krem ayrıca Aminobutirik asit isimli özel bir madde de içerir. Bu bileşen yüz kaslarının gerginliğini rahatlatır. Cildin daha sakin ve pürüzsüz görünmesi sağlarken yeni kırışık ve çizgiler oluşumunu önlemeye de yardımcı olur. Ürünün içeriği tüm cilt tipleri için uygundur. Kuru, normal ve yağlı cilt tiplerine sahip kişiler bu gelişmiş kremi kullanabilir. Yaşlanma belirtilerinin gözlemlemeye başladığı 30’lu yaşlardan itibaren bu gelişmiş kremi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Lift+ Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi Ne İşe Yarar?

Diadermine Lift+ Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi Ne İşe Yarar?

Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi son derece gelişmiş bir içeriğe sahiptir. Özel formülasyonu sayesinde tek üründe birden çok fayda sunar. Ürün cildi iyi bir şekilde nemlendirir. İçerisindeki doğal bileşenler sayesinde cildin çok daha aydınlık ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Hücrelerin nem ihtiyacını karşılayarak cildin elastikiyetini arttırır. Bu özellikleriyle sağlıklı cilt bariyerinin korunmasına da katkı sağlar. Diadermine Lift+ Botology 50 ml kırışıklık karşıtı gündüz kremi ayrıca kırışıklıklar ve ince çizgiler üzerinde de etkinliğe sahiptir. Bu gelişmiş ürün, cildi iyi şekilde nemlendirerek yeni kırışıkların oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca kalıcı kırışıklıkların sayısını ve görünümünü de azaltır.

Diadermine Lift+ Botology Kırışıklık Karşıtı Krem Kullanımı

Diadermine Lift+ Botology Kırışıklık Karşıtı Krem Nasıl Kullanılır?

Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kreminin temiz yüz üzerine uygulanması gerekir. Krem sürmeden önce kullanıcıların yüzlerine uygun temizleyicilerle makyaj ve kir kalıntılarından arındırmaları gerekir. Ardından kremin doğru şekilde emilebilmesi için yüz iyice kurulanmalıdır. Aksi takdirde fazla su kremin yapısına zarar verebilir. Kremin uygulanması son derece pratik bir işlemdir. Ürünü parmak uçlarınızla yüzünüze uygulayabilirsiniz. Nazik hareketlerle masaj yapmak kremi emilimini arttırır. Ürünün günde 1 kez erken saatlerde uygulanması tavsiye edilir. Krem tamamen emildikten sonra bakım rutininizin diğer adımlarını uygulayabilirsiniz. Ürün etkili formülü sayesinde cildinizi anında nemlendirici ve rahatlatır. Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kreminin düzenli kullanılması tavsiye edilir. Kırışıklıkların görünümü azaltmak gibi etkilerin gözlemlenebilmesi için ürünün düzenli kullanılması büyük öneme sahiptir. Dilerseniz Diadermine Lift+ Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün etkinliğiyle ilgili değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de bu etkili kremi bakım rutininize eklemek isterseniz ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.