Dermoskin AcnMat SPF 50+ Güneş Koruyucu Jel Krem 50ML

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermoskin AcnMat SPF 50+ Güneş Koruyucu Jel Krem 50ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermoskin AcnMat Spf50+ Güneş Koruyucu Jel Krem- Yağlı Ciltlere Özel - 50ML Renksiz, beyazlatmayan ve yağlı olmayan yapısıyla cilde ipeksi bir his verir. Suya dayanıklıdır. Cildin hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur. Ürünün UVA açısından güçlendirilmesinde Butyl Methoxydibenzoylmethane dışında, Tinosorb M ve Tinosorb S gibi güçlü yeni jenerasyon filtreler kullanılmıştır. İçeriğindeki Linoleic Acid – Linolenic Acid (Vitamin F), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthenol (Vitamin B5) ve Allantoin sayesinde cildin bariyer tabakasını güçlendirerek güneşin verdiği zararlara karşı cildin korunmasına ve cilde bakım yapmaya yardımcı olurlar. Yoğun nem vererek hassasiyeti azaltır. AHA esterleri ile yağsız bir yapıda olup akne oluşumuna sebep olmaz. İçeriğinde bulunan CELLIGENT® sayesinde
  • DNA koruması sağlayarak eritemin azalmasına, DNA hasarının oluşmasını engellemeye, Epidermal kök hücrelerini UV etkisine karşı koruyarak yeni epidermal dokunun oluşması için gerekli doğal fonksiyonları sağlamaya yardımcı olur. Etken Maddeler: AHA esterleri: AHA esterleri sayesinde yağsız bir yapıda olup sivilce oluşumuna sebep olmaz.
  • Ethyl Ferulate: UV absorblayıcı özelliklere sahip olan doğal bir antioksidandır. Tehlikeli oksijen radikallerine karşı etkilidir. Cildin maruz kaldığı UV ışınlarının dozunu azaltır.
  • Carnosolic Acid: DNA hasarının ana nedenlerinden biri olan serbest radikallerle mücadele eder.
  • Uridine Monophosphate (UMP): Biyokimyasal nükleotit ön göstergesidir. UMP, içinde DNA onarımı, özellikle nükleotiteksizyon sürecindeki onarımı destekler. Ürünün UVA açısından güçlendirilmesinde Butyl Methoxydibenzoylmethane dışında, Tinosorb M ve Tinosorb S gibi güçlü yeni jenerasyon filtreler kullanılmıştır.
  • UYGULAMA Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce, cilde eşit dağılacak biçimde güneş kremini sürünüz. Terleme, yüzme, havluyla silinme sırasında ürün kaybı olacağından Dermoskin Güneş Koruyucu Kremi yeniden uygulayınız. Uzun süre güneşte kalındığında sıkça tekrarlayınız. UYARILAR Haricen kullanılır. 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 31 - 50 ml
  • İçerik Su Bazlı
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Form Jel
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Dermoskin AcnMat SPF 50+ Güneş Koruyucu Jel Krem 50 ml

Yaz günleri için vazgeçilmez bir güneş kremi arıyorsanız Dermoskin Acne Mat face protection gel cream SPF50 aradığını ürün olabilir. Dermoskin SPF 50+, içeriğindeki etken maddeler sayesinde bir güneş kreminden beklediğiniz tüm özelliklere sahiptir. Günlük olarak kullanıldığı zaman oldukça etkili sonuçlar verir. Yoğun bir yapıya sahip olduğu mercimek büyüklüğünde kullanmak yeterlidir. Söz konusu ürün üzerine çok rahat bir şekilde makyaj da uygulanabilir.

 
  • Yüzde ağırlık hissi oluşumunu engelleyici yapı
  • Suya dayanıklı
  • Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı koruyucu

Dermoskin AcnMat Güneş Koruyucu Jel Krem İçeriği

Dermoskin AcnMat Güneş Koruyucu Jel Krem İçeriği

Dermoskin Acn Acne Mat Face Protection Gel Cream spf50 50ml, daha çok yağlı ve akneli ciltlere hitap eden bir üründür. AHA esterleri, Ethyl Ferulate, Carnosolic Acid ve Uridine Monophosphate (UMP) etken maddeler ile üretildiği için UV ışınlarının yarattığı serbest radikaller üzerinde antioksidan etkisi yaratarak akne ve leke oluşumunu engeller. Söz konusu üründe etken maddeler haricinde çeşitli vitaminler de bulunur. Ürün içerdiği Vitamin E, B5 ve Vitamin F ile cildin güçlenmesini sağlar ve güneş ışınlarının zararlı etkisine karşı korur. Karma ciltlerde de kullanılabilen söz konusu ürün, her kullanışta ilk günkü etkiyi verir. Dermoskin AcnMat, günün her saatinde kullanabileceğiniz bir üründür.

 

Dermoskin AcnMat Jel Krem Özellikleri Nelerdir?

Dermoskin AcnMat Jel Krem Özellikleri Nelerdir?

Dermoskin AcnMat, özellikle renksiz bir yapıya sahip olması ile oldukça kullanışlı bir üründür. Söz konusu ürün, renksiz yapısıyla herhangi bir beyaz leke bırakmaz. Ayrıca gün içerisinde de cildi beyazlatmaz. Jel yapıda olan söz konusu ürün, suya dayanıklıdır. Söz konusu ürün, cildin ihtiyacı olan vitamin ve enzimler ile üretildiği için alerjik reaksiyonlara neden olmaz. 50 ml’lik şişenin içerisinde bulunan söz konusu ürünü, kolaylıkla çantanızda taşıyabilirsiniz.

 

Dermoskin AcnMat SPF 50+ Nasıl Uygulanır?

Dermoskin AcnMat SPF 50+ Nasıl Uygulanır?

Ürün, güneş ışığına çıkmadan en az 20 dakika önce yüze uygulanır. Söz konusu ürünün uygulamasında cilde eşit miktarda dağıtmak önemlidir. Terleme, yıkama, havuza ya da denize girmede ürünün miktarında azalma olacağı için gün içerisinde Dermoskin güneş koruyucu jel krem, tekrarlanmalıdır. Uzun süre güneş ışınlarına maruz kalınması durumunda ürünü sıklıkla uygulayınız. Dermoskin Acne Mat güneş koruyucu jel krem göz ile temas etmemelidir. Kremin göz ile temas etmesi durumunda gözünüzü bol su ile yıkayarak temizlemeniz önerilir. 15-25 C derecede olan oda sıcaklığında ürünü muhafaza edebilirsiniz. Dermoskin Acne Mat kullanıcı yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Ardından Dermoskin Acne Mat güneş kremi ürününü sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.