Craft Troy Tırnak Bakım Yağı

Ürün Bilgileri

Craft Troy Tırnak Bakım Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Craft Troy Atelier Satıcı Ünvanı: NİSA ÖZSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3610220095
    Bu ürün Craft Troy Atelier tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tırnak sağlığınız için faydalı olduğu bilinen değerli yağların birleşiminden oluşmuştur. Tırnaklarını dipten uca besler, kırılmasını önler. Ürün ağırlığı: 10 ml İçindekiler: Tatlı badem yağı, Jojoba yağı, Zeytinyağı, Hint yağı, Lavanta uçucu yağı, Limon uçucu yağı, Çay ağacı uçucu, E vitamini Kullanım: Tırnaklarınıza ve tırnak diplerinize masaj yaparak uygulayınız. Etkili sonuç için haftada 1-2 kez kullanımı uygundur. Uyarılar: Haricen kullanılır. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Kuru ve serin yerde saklayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Alerjen madde içerdiğinden kullanmadan önce alerji testi yapınız. Alerji testi için bileğinizin iç kısmında küçük bir bölgeye uygulayarak bekleyiniz. Hamileyseniz kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Craft Troy Atelier doğal kozmetik ailesinin tüm üyeleri yüksek kalitede hammaddeler ile Sağlık Bakanlığı onaylı ve GMP standartlarına uygun koşullarda üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver