Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser - Ph 5 Değerinde Günlük Temizleyici Jel

309 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
469,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
483,92 TL

Ürün Bilgileri

Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser - Ph 5 Değerinde Günlük Temizleyici Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CITY BEAUTY Satıcı Ünvanı: CİTY BEAUTY KOZMETİK VE GÖZLÜK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843077507000001 Vergi Kimlik Numarası: 8430775070
    Bu ürün CITY BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Boy 100 - 200 ML
  • Kullanım Amacı Arındırıcı
Geri Bildirim Ver

Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser - Ph 5 Değerinde Günlük Temizleyici Jel

Cosrx Low pH Cleansing Gel 5,50 pH derecesi ile insan teninin doğal pH seviyesine en yakın cilt temizleme jelidir. Yapısında çay ağacı yağı ve doğal BHA formülü bulunur. Yüz dokusunu düzelten ve gözenekleri küçültmeyi sağlayan bu jel, cildin doğal yağ dengesine zarar vermeden fazla olan yağları arındırır. Nemli, yumuşak ve taze bir cilde sahip olmanıza yardımcı olarak sağlıklı parıltı katar. Makyaj kalıntılarını, kirleri derinlemesine temizleyerek güne sağlıklı ve pürüzsüz bir ciltle başlamanızı sağlar. Cosrx Good Morning Gel Cleanser pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmanıza yardımcı olurken cildinizin dokusunu korur. Kadife gibi bir ten hissiyatı verirken ipeksi bir parlaklık kazandırır.

  • Gün boyu süren rahatlık ve temizlik hissi.
  • Cildin üst tabakasında yağ birikimini önleme.
  • Dış etkenlerden koruma.

Hayalinizdeki Cilde Kavuşmak İçin İlk Adımı Atın

Hayalinizdeki Cilde Kavuşmak İçin İlk Adımı Atın

Doğru bir yüz bakımı ve güzel bir cilt için düzenli bakım rutini benimsek çok önemlidir. Cilt bakımı ve güzellik uzmanları, hem yatmadan önce hem de sabah kalkıldığında yüz yıkamanın doğru bir bakım rutini için kritik önem sağladığını belirtir. Yüz yıkama işlemi için ayrıca dikkat edilmesi gereken özel bir cildiniz yoksa, temizleyici bir ürün ve su kullanımı idealdir. Cilt bakımı için kritik önem taşıyan sebum değerini dengeli tutmanız çok önemlidir. Sebum, vücuttaki yağ bezleri tarafından üretilen bir yağdır. Yüz, saç derisi ve sırtta, vücudun kalanına oranla daha fazla bulunur. Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser, pH 5 değerinde günlük temizleyici jel, cildinizin optimal pH değerine çok yakın olduğundan sebum değerini düzenleyici rol oynar. Ürün, özellikle aşırı yağlanma yaşayanlar için idealdir.

Cosrx Yüz Temizleme Jelinin Avantajları

Cosrx Yüz Temizleme Jelinin Avantajları

Cilt bakımı için içerdiği bitkisel maddeler sayesinde cildine hak ettiği değeri veren Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser kullananlar, BHA organik asitleri sayesinde doğal yağ dokusuna zarar vermeden ölü derileri temizleyebilir. Ürün, deri yüzeyinin nefes almasını ve tatmin edici şekilde temizlenmesini sağlar. Yağlanma ile ilgili sorunlara en etkili çözümlerden birisi olan BHA, içinde çok fazla sağlıklı yağ asidini barındırır. İnce yapıya sahip olan BHA, gözeneklere güçlü bir şekilde etki ederek akne ve siyah noktaların oluşumunu engeller. Cosrx yüz temizleme jelinin içindeki bir başka madde olan çay ağacı yağı, iltihaplanma karşısında etkilidir. Bu özelliğinin histamin tarafından tetiklenen cilt inflamasyonlarına iyi geldiği bilinir. Ürün, cildinizin optimal pH dengesini geri kazandırma başarısıyla ve jel dokusunun sağladığı cildinizi yumuşatma hissiyle öne çıkar.

Cosrx Arındırıcı Jel Fiyatları ve Yorumları

Cosrx Arındırıcı Jel Fiyatları ve Yorumları

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser, Ph 5 değerinde günlük temizleyici jel fiyatı ürünün özellikleri ve içerdiği maddeler göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, içerdiği 5,50 pH değerinin cilt için optimal seviyede olması ve BHA asidinin yüzünüzdeki akne ya da siyah nokta gibi sorunlara sağladığı katkılar sayesinde memnuniyet vadeder. Kullanımı oldukça kolay olan bu jeli, su bulunan herhangi bir yerde uygulayabilirsiniz. Kolay taşınabilir yapısı sayesinde yer kaplamayan ürünü seyahatlerde yanınıza alabilir, el çantanıza sığdırabilirsiniz. Jeli, parıldayan, sağlıklı ve nemli bir yüze sahip olmak için her gün sabah akşam düzenli şekilde kullanmanız önerilir. Cilt özelliklerine göre Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser, ph 5 değerinde günlük jel temizleyici yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir ve diğer müşterilerin tecrübesinden yararlanabilirsiniz.