5
Yüz Kremi kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml - Salyangoz Özlü Nemlendirici ve Besleyici Esans

558 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
729,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100ml - Salyangoz Özlü Nemlendirici ve Besleyici Esans

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koolegant Kozmetik Satıcı Ünvanı: ASKORKMAZ TAKOGRAF SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086155726100001 Vergi Kimlik Numarası: 0861557261
    Bu ürün Koolegant Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Cosrx 8809416470009 Salyangoz Ekstreli 100 ml Esans

Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence ile tüm cilt sorunlarınız kısa sürede ortadan kalkabilir. Cildi koruyan ve yenilenmesini sağlayan bu ürün %96 salyangoz özü içerir. Aynı zamanda teninizin elastikiyet özelliğini de artıran Cosrx salyangoz ekstreli esans kırışıklık gibi yaşlanma izlerine karşı etkilidir. Akne izlerini geçirme konusunda da son derece etkili bir üründür. Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence her gün düzenli olarak kullanıldığı takdirde tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Yüzünüzün pürüzsüz, canlı ve bakımlı görünmesi için bu esansı kullanmanız tavsiye edilir.

  • %96 salyangoz özü içerir.
  • Az miktarda kullanılması yeterli olur.
  • Cildi yeniler ve iyileştirir.

Cosrx 100ml Salyangoz Ekstreli Esans Özellikleri Nelerdir?

Cosrx 100ml Salyangoz Ekstreli Esans Özellikleri Nelerdir?

Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence cilt için oldukça faydalı bir üründür. İçerisindeki salyangoz özü sayesinde teninizi hem yeniler hem iyileştirir. Ürün cildinizde alerji yapmaz, tahriş oluşturmaz ve kızarıklığa yol açmaz. Aksine teninizdeki lekeleri, kırışıklıkları, yaraları, ince çizgileri ve tüm sorunları yok eder. Bu ürün kullanıcılarının daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlayabilir. Aynı zamanda Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence suratınızdaki nemi hapsettiği için kuru ve cansız görünümden kurtulabilirsiniz. Çehrenizin doğal parlaklığını kazanmasını sağlaması bakımından son derece faydalı bir üründür. Şık ve modern 100 ml şişesi ile son derece dikkat çekici bu esans kullanıcıları etkileri ile oldukça mutlu edebilecek özelliktedir.

Cosrx 100ml Salyangoz Ekstreli Esans Kaliteli mi?

Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence son derece kaliteli bir üründür. İçerisinde bulunan salyangoz özü etkili sonuçlar alabilmenizi amaçlar. İnce ve akışkan yapısı sayesinde yüzünüze rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Cildinizin yenilenmesini sağlayan bu esans aynı zamanda dış etkenlere karşı koruma da sağlar. İçerisindeki besleyici maddeler tahriş olmuş dokuları hızla onarır. %100 doğal olan Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence bütün cilt tiplerine uygundur. Herkese uygun olan bu esans 7-7.5 pH değerindedir. Suratınıza sürdüğünüz anda emilen bu ürün çehrenize içeriden doğal bir ışıltı verebilir. Cosrx advanced snail 96 mucin power essence – salyangoz ekstreli esans hafif yapısıyla ağırlık yapmadan uzun süre nem sağlar.

Cosrx 100ml Salyangoz Ekstreli Esans Nasıl Kullanılmalı?

Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence hayvansal maddeler içermez ve hayvanlar üzerinde test edilmez. Hipoalerjenik bir yapıda olan ürün dermatolojik açıdan test edilmiştir. Bu doğal ve temiz içerikli esansın kullanımı son derece kolaydır. Esanstan elinize fındık büyüklüğünde sıkarak alın ve burun bölgesine az, yanak bölgesine daha çok miktarda sürerek kullanabilirsiniz. Daha sonra dairesel hareketler ile cildinize masaj yaparak yedirebilirsiniz. Ayrıca göz altlarınıza hafif bir şekilde vurarak uygulayabilirsiniz. Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence sabah ve akşam yüzünüz temizlendikten sonra uygulanabilir. Suratınızın ürünü iyice emdiğinden emin olduktan sonra başka bakım aşamalarına geçebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce kullanıcıların Trendyol üzerinden yaptığı Cosrx salyangoz ekstreli esans – advanced 100 ml snail 96 mucin power essence yorumlarını okuyabilirsiniz.