COLLAJEUNE ® Beauty - Balık Kolajeni Takviyesi (14 Saşe X 10.000 Mg)

390 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

COLLAJEUNE ® Beauty - Balık Kolajeni Takviyesi (14 Saşe X 10.000 Mg)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Collajeune Resmi Mağaza Satıcı Ünvanı: TANDEM GIDA VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0819000769700018 Vergi Kimlik Numarası: 8190007697
    Bu ürün Collajeune Resmi Mağaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COLLAJEUNE® Beauty, Balık kolajen hidrolizatı olup, C vitamini, Hyaluronik Asit ve Çinko ile zenginleştirilmiş, toz içecek formunda bir kolajen gıda takviyesidir. Özel çilek aroması sayesinde içimi çok rahattır. Bir kutu Collajeune® Beauty paketinde, 10.000 mg X 14 adet saşe bulunmaktadır. COLLAJEUNE® Beauty ürünlerinin içeriğinde kullanılan Balık kolajen hidrolizatı, Avrupa’da üretilmekte olup %99,8 saflık derecesine sahiptir ve oldukça kolay çözülmektedir. CollaJeune® Beauty içeriğinde bulunan C vitamini
  • cildin, kemiklerin, kıkırdağın ve kan damarlarının, dişlerin ve diş etlerinin fonksiyonu için gerekli olan kollajen oluşumuna katkıda bulunur. CollaJeune® Beauty içeriğinde bulunan çinko cildin korunmasına katkıda bulunur. Bilimsel çalışmalar göstermektedir ki
  • günlük 8-10 gr civarında, 3-6 aylık periyodlar halinde düzenli Kolajen Hidrolizat takviyesi almak gerekmektedir. 3 ay kullanım sonrası, 1 ay ara verip, tekrar yeni küre başlanabilir. Günlük 8-10 gram’dan daha az miktarda kolajen kullanımları hedeflenen etkiyi gösterememektedir. Bir saşe (10.000 mg) Collajeune® Beauty Aktif Bileşenler Listesi şu şekildedir : - 8,800 mg Balık Kolajen Hidrolizat (Tip 1, Tip 3) - 80 mg Hyaluronik Asit - 66 mg C Vitamini - 8,3 mg Çinko T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınan Takviye Edici Gıda Onay Numarası : 004385-25.06.2018 Lüfen Takviye Edici Gıda Onay numarası olmayan, ya da sahte numara kullanan ürünleri satın almayınız. Onaylı Takviye Edici Gıdalar Listesi’ni Tarım Orman Bakanlığı’nın sitesinden kontrol edebilirsiniz. COLLAJEUNE® Beauty neler içermez : GDO içermez Gluten içermez Domuz ve sığır kolajeni içermez Yağ, kolesterol ve şeker içermez Tavsiye Edilen Günlük Alım Miktarı : COLLAJEUNE® Beauty tek kullanımlık saşeler şeklinde sunulmaktadır. Bir saşe tek kullanımlık ürün 10 gr toz içermekte olup 200 ml suya karıştırılarak içilir. Sabahları kahvaltıdan en az 30 dakika önce aç karına ve mümkün olduğunca her gün aynı saatlerde içilmesi tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çilekli
  • Form Toz
  • İçerik Kolajen
  • Gramaj 100 - 249 gr
  • Özellik Tip 1
  • Tip Balık Kolajen
  • Paket İçeriği 11 - 14
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

COLLAJEUNE CLL-1 Fish Collagen 14 Saşe Hidrolize Balık Kolajeni

Sağlıklı ve genç bir cildin olmazsa olmazı kolajen, Collajeune sayesinde kolay bir şekilde vücuda alınabilir. Bu ürün, yaşlanma sürecini yavaşlatan hücreleri çalıştırır. Türkiye'nin ilk balık kolajenini üreten marka, cildinizin zamana meydan okumasını sağlar. Bu ürünün içeriğinde cilt sağlığı için faydalı olan balık kolajeni yer alır. Kolesterol, şeker ve yağ içermeyen bu bileşenin emilimi de oldukça kolaydır. Küçük bir molekül yapısına sahip olan söz konusu madde, kısa süre içinde sindirilir. Bu ürünün bileşimi ağırlıklı olarak Tip 1 ve Tip 3 kolajenlerden oluşur. Balık derisinden elde edilen bu bileşenler, cilt ve kemik sağlığına doğrudan etki eder.

  • Bu ürün, glisin ve prolin bakımından zengindir.
  • Bu gıda takviyesi, çilek aromalıdır.
  • Ürünün içeriğinde C vitamini, çinko ve hyaluronik asit bulunur.

COLLAJEUNE Hidrolize Balık Kolajeni İçeriğinde Neler Var?

COLLAJEUNE Hidrolize Balık Kolajeni İçeriğinde Neler Var?

Collajeune Fish Collagen 14 saşe hidrolize balık kolajeni, güvenli ve etkili içeriğiyle öne çıkar. Yerli üretim olan bu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Tek kullanımlık üretilen her saşe, kolay ve keyifli bir biçimde tüketilebilir. Collajeune Fish Collagen, 8.800 miligramlık formülüyle de adından sıkça söz ettirir. 1 saşe, başta kolajen olmak üzere günlük olarak ihtiyaç duyulan besinlerin büyük bir kısmını karşılar. Tip 1 ve Tip 2 kolajen türleri, bağ dokularının ve derinin ana proteinini oluşturur. Balık derisinden elde edilen bu bileşenler, cildin elastikiyetini artırır ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Ürün günlük besin ihtiyacınızı karşılayacak miktarda C vitamini, hyaluronik asit ve çinko barındırır. Bu üç farklı bileşen, cildin normal fonksiyonlarını destekler ve yapısını güçlendirir.

COLLAJEUNE Hidrolize Balık Kolajeni Kimler Kullanabilir?

COLLAJEUNE Hidrolize Balık Kolajeni Kimler Kullanabilir?

Collajeune Fish Collagen 14 saşe hidrolize balık kolajeni, güvenli içeriğiyle tüm yetişkinler için uygundur. Bu ürünü özellikle çok daha canlı ve güzel bir cilde sahip olmak isteyen bireyler tercih eder. Teniniz, bu ürün sayesinde esnekliğini korur. Barındırdığı vitaminler ve mineraller ile de öne çıkan bu takviye edici gıda, kırışıklı ve sarkma belirtilerinin ortadan kalkmasını sağlar. Cildin genç ve canlı kalmasını sağlayan Collajeune Fish Collagen 14 saşe hidrolize balık kolajeni, selülitler üzerinde de etkilidir. Bu güvenilir ürünün ana etken maddesi olan kolajen, saç yapısını da güçlendirir. Dökülmelerden şikayetçi olan bireyler, bu ürün sayesinde çok daha canlı ve güçlü saçlara sahip olabilir. Kronik bir rahatsızlığı bulunan kişilerin ve hamile olan bireylerin ise bu ürünü kullanmadan evvel bir doktora başvurması tavsiye edilir.

COLLAJEUNE Hidrolize Balık Kolajeni Güvenilir mi?

COLLAJEUNE Hidrolize Balık Kolajeni Güvenilir mi?

Collajeune Fish Collagen 14 saşe hidrolize balık kolajeni, güvenilir içeriği sayesinde pek çok farklı kişinin favorileri arasında yer almayı başarır. Bu ürün, markanın ISO 22000:2005 ve GMP sertifikalı hijyenik tesislerinde üretilir. Hidrolize balık kolajeni, Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Her parti, çok sayıda güvenlik testinden geçer. Collajeune, GDO ve glüten içermez. Onaylı takviye edici gıdaların arasında yer alan bu ürün, her gün kullanılabilir. 10 gramlık 1 saşe, 200 ml suya karıştırılarak kahvaltıdan önce aç karnına tüketilmelidir. Tüm bunlara ek olarak bu ürünün bir ilaç olmadığı unutulmamalıdır. Söz konusu takviye edici gıdanın herhangi bir hastalığın tedavisi için tercih edilmesi, istenmeyen durumlara yol açabilir. Dilerseniz siz de Collajeune Fish Collagen 14 saşe hidrolize balık kolajeni yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.