1
Ayak Kremi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Clasy Care Clasy Çatlak Onarıcı Krem

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kurumsal Fatura
389 TL199 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clasy Care Clasy Çatlak Onarıcı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Clasy Care Satıcı Ünvanı: HER KOZMETİK VE BİTKİSEL ÜRÜNLERİ PAZARLAMA GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461099098000001 Vergi Kimlik Numarası: 4610990980
    Bu ürün Clasy Care tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal içeriği ile ayak ve topuk kremi Yumuşacık ve pürüzsüz ayaklara sahip olmanızı sağlar. Çatlak topuklar için doğal içeriği ile ayak bakım ve onarıcı krem Çatlamış topukları hızla pürüzsüzleştirir ve onarır. Sertleşmiş topukları yumuşatır. Ölü deriden arındırır. Koyulaşmış topukları beyazlatır. Hayvanlar üzerinde test edilmez. Tüm cilt tipleri için uygundur. Her akşam yatmadan önce bölgeye masaj şeklinde uygulanabilir. Gece boyunca bekletilebilir. Bölgenin nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Çatlak
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Clasy Care 100 ml Çatlak Onarıcı Krem Crack Repair Cream

Clasy Care çatlak onarıcı krem 100 ml kaliteli bir bakım ürünü seçeneğidir. Bu kremin üretim aşamasında tüm detaylar büyük bir titizlikle düşünülür. Bu krem sayesinde ayak ve topuk bölgenize etkili bir şekilde bakım yapabilirsiniz. Dayanıklı cam kavanozu içerisinde müşterinin eline ulaşır. 100 ml değerine sahip hacmiyle uzun süreli kullanım için uygun nitelikler taşır. Bir bakım kreminde aradığınız tüm kriterleri karşılayabilecek bir üründür. Clasy Care çatlak onarıcı krem tüm cilt tipleri için uygun olduğundan geniş bir kullanıcı kapasitesine sahiptir. Kullanıma bağlı olarak uygulama esnasında istenmeyen alerji ya da kızarıklık problemi görülmez. Bu ürünün ayak ve topuk bölgesinde çatlama, kuruma problemi yaşayan tüm müşteriler için kullanım özelliği mevcuttur.

  • Temiz ve doğal içerik
  • Ayak ve topuk bölgesine etkili bakım
  • Uzun süreli kullanım seçeneği

Clasy Care Çatlak Onarıcı Kremin İçeriği Nasıldır?

Clasy Care Çatlak Onarıcı Kremin İçeriği Nasıldır?

Clasy Care çatlak onarıcı krem 100 ml temiz içeriğiyle müşteri karşısına çıkan bir ayak bakım ürünüdür. Kremin üretim aşamasında doğal formüllerden yararlanılır. Clasy Care marka krem içerisinde yer alan E vitamini ve avokado yağı ile ayaklarınıza üst düzey bir bakım sağlar. Bu ürün gerekli tüm testlerden geçerek müşteri karşısına çıkar. Bu onarıcı kremin test aşamasında hiçbir hayvan denek olarak kullanılmadığı için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürünün kullanım sırasında sizi rahatsız edecek herhangi bir kötü kokusu mevcut değildir. Bu kaliteli içeriğe sahip ürünün yumuşak krem formu sayesinde kolay bir şekilde sürüm aşamasını gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün formunun ve içeriğinin bozulmaması için oda sıcaklığında, güneş ışığından uzak bir ortamda konumlandırabilirsiniz. Bu kaliteli ve işlevsel bakım kremine siz de pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Clasy Care 100 ml Çatlak Kremin Faydaları Nelerdir?

Clasy Care 100 ml Çatlak Kremin Faydaları Nelerdir?

Clasy Care çatlak onarıcı krem 100 ml ürünün hayatınızı kolaylaştıracak ve konforlu hale getirecek birçok faydası bulunur. Bu ürün ayak ve topuk bölgeleri için bakım kremi olmasıyla bilinir. Düzenli ve doğru kullanım sonucu bu krem sayesinde siz de yumuşak ve pürüzsüz ayaklara kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Topuk bölgenizi yumuşatmaya ve ölü derilerden arındırmaya yardımcı bir bakım ürünüdür. Bu ürün aynı zamanda çatlama sorunu olan topuklarda onarıcı görevi görür. Bu kremi kullanmaya başladıktan sonra sertleşmiş topuklarınızın zamanla yumuşadığını fark edebilirsiniz. Clasy Care çatlak kremi 100 ml aynı zamanda kararmış topukların beyazlamasında da büyük bir ölçüde etkilidir. Clasy Care çatlak kremi 100 ml ürünün görüldüğü üzere hayatınızı olumlu etkileyecek etkileri mevcuttur. Faydaları saymakla bitmeyen bu bakım kremine siz de sahip olabilirsiniz.

Clasy Care Çatlak Onarıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Bu ürünün kullanım ve uygulama aşamaları oldukça pratik özellikler taşır. Clasy Care marka krem ayak ve topuk bölgelerine uygulamanız için formülize edilir. Bu krem ürünü dairesel hareketlerle nazik bir şekilde gerekli bölgelere sürebilirsiniz. Kremi sürdükten sonra ayağınıza çorap giyerek ürünün etkisini artırabilirsiniz. Bu sayede bakım kreminden etkili bir sonuç alabilirsiniz. Ürünü kullanmadığınız zamanlarda kavanozun ağzını kapatarak güvenle muhafaza edebilirsiniz. Clasy Care çatlak onarıcı krem 100 ml fiyatı ürünün içeriği ve sağladığı faydalar kapsamında belirlenir. Bu etmenler göz önüne alındığında fiyatı da oldukça uygun özellikler taşır. Clasy Care çatlak onarıcı krem 100 ml yorumlarını merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Bu sayede karar verme aşamasını hızlı ve net bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden bu kaliteli ve kullanışlı ürüne erişim sağlayabilirsiniz.