CeraVe Nemlendirici Yüz ve Vücut Losyonu-Seramid Ve Hyalüronik Asit Içerikli 473ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (80)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
740,60 TL
20 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
783,94 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CeraVe Nemlendirici Yüz ve Vücut Losyonu-Seramid Ve Hyalüronik Asit Içerikli 473ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMAKOZMETİK Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN YÜKSEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6955312052800001 Vergi Kimlik Numarası: 9920050508
    Bu ürün FARMAKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: CeraVe Daily Moisturizing Lotion 473 ml Ürün Markası: CeraVe Ürün Boyutu: 473 ml Ürün Faydaları: Cildi temizler ve nemlendirir. 3 esansiyel seramid ve hyaluronik asit içeren losyon, sadece 1 kullanımdan sonra cildin nemlenmesini arttırırken kir ve yağı nazikçe temizler. Koku içermeyen formülü hassas ciltler için uygundur. Kontrollü Salınım Teknolojisi ile 24 saat nemlendirme sağlarken sürüldüğü andan itibaren kolayca emilir. Çocukların ve yetişkinlerin her gün istediklerini miktarda vücutlarına uygulamasına uygundur. Uygun Cilt Tipi: Normal,kuru ve çok kuru ciltler için. Kullanım Şekli: Cilde eşit şekilde yayıp nazik masaj eşliğinde uygulayınız Ürün Bileşimi: Aqua / water, glycerin, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, dimethicone, phenoxyethanol, polysorbate 20, ceteareth-20, behentrimonium methosulfate, polyglyceryl-3 diisostearate, sodium lauroyl lactylate, ethylhexylglycerin, potassium phosphate, disodium edta, dipotassium phosphate, ceramide np, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, xanthan gum, carbomer, sodium hyaluronate, tocopherol.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
Geri Bildirim Ver