Blue Cap Krem 50 gr.

1.549 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL

Ürün Bilgileri

Blue Cap Krem 50 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRIMUM PHARMA Satıcı Ünvanı: PRİMUM İLAÇ VE SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733074085500001 Vergi Kimlik Numarası: 7330740855
    Bu ürün PRIMUM PHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek Düzeyde Nemlendirici Özellikle cildin kuru olduğu durumlarda kullanılır. Kuru ve pul pul dökülmüş cildi ultra nemlendirmek için özellikle uygundur. •Çok kuru, pul pul dökülen ciltlerin nemlendirilmesi için tasarlanmış bir formülasyondur. •Cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek kuruluğa karşı korumaya yardımcı olur. •İhtiyaç duyulan bölgeye günde 2 kez uygulanır. Blue Cap ® Catalysis tarafından İspanya'da üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Blue Cap 8470003209038 50 g Krem

Blue Cap 50 g krem, cildinizi etkili biçimde nemlendirmeye yarayan kaliteli bir üründür. Özellikle kuru ciltler için tasarlanan bu krem, kabuklanma ve kuruluk problemlerinin ortadan kalkmasını sağlar. İdeal kıvamı, kremi kolay sürüp yedirmenize imkân verir. Pratik uygulama için tasarlanan ürün tüpü, dilediğiniz bölgeye odaklanarak sıvıyı daha verimli kullanmanızı sağlar. Şişedeki sivri uç, küçük alanlara bile uygulama yapmanıza yardım eder. Kremin içeriğinde bulunan zengin nemlendirici bileşenler, kısa sürede ipeksi bir yumuşaklık elde etmeniz için idealdir. Blue Cap krem, cildinizi yatıştırır ve daha canlı bir görünüme kavuşmanıza katkı sunar. Blue Cap 50 g krem korunaklı ambalajıyla kapınıza kadar ulaştırılır.

  • Miktar: 50 g
  • Uygunluk: Kuru Ciltler
  • Kullanım Amacı: Nemlendirme

Blue Cap 50 g Kremin Özellikleri Nelerdir?

Blue Cap 50 g Kremin Özellikleri Nelerdir?

Blue Cap 50 g krem kuru ve atopik cilt derisini nemlendirmek için geliştirir. Ürün, kuruluğa bağlı olarak pullanma ve soyulma problemlerini giderir. Cilt derisini yenilmeye de yardımcı olan ürün, teninize daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Kremin etken maddesi zinc pyrithione adı verilen bileşendir. Çinkonun farklı şekilde formüle edilmiş hâli olan bu madde, kepeklenme problemiyle savaşır. Zinc pyrithione kepek oluşumuna sebebiyet veren ölü cilt tabakasını eriterek bu sorunu ortadan kaldırmaya yarar. Blue Cap kremin içeriğinde kesinlikle kortizon yoktur. Kuru cilde sahip bireylerin bu yönüyle rahatça kullanabilecekleri krem, yumuşacık ve nemli bir cilde sahip olmamıza katkı sağlar. Ürün ilk kullanımdan itibaren etkisini gösterir. Düzenli uygulamada daha verimli sonuçlar ortaya koyan ürün, geniş hacmiyle uzun süreli kullanıma uygundur.

Blue Cap 50 g Krem Ne İşe Yarar?

Blue Cap 50 g Krem Ne İşe Yarar?

Blue Cap 50 g krem, benzersiz içeriğiyle cildin nem dengesini ayarlar. Ürün pütürlü, mat yapının ortadan kalkmasını sağlar. Cilde hoş ve bakımlı bir görüntü kazandıran krem, mevcut kepek görünümünü giderdiği gibi yenilerinin oluşmasını da engeller. Blue Cap 50 g krem, zengin nem bileşenlerini cilde hapseder. Ürünün etkisi uzundur. Krem günün ilk saatlerinden gecenin ilerleyen dakikalarına kadar yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar. Tene parlak ve canlı bir görüntü kazandıran bu krem, kuruluk nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerini de giderir. Böylece kırışıklıklardan uzak daha esnek bir cilde kavuşmanız mümkün olur. Blue Cap krem, tazelik ve ferahlık sunduğu için günün her saati iyi hissetmenizi sağlar.

Blue Cap 50 g Krem Nasıl Kullanılır?

Blue Cap 50 g krem uygulanırken cildin temiz ve kuru olması gerekir. Bu nedenle nemlendiriciyi sürmeden önce teninizdeki kir ve makyaj artıklarını temizlemelisiniz. Ardından cildinize masaj yapar gibi dairesel hareketlerle ürünü yedirebilirsiniz. Söz konusu krem özellikle yüz bölgesi için tasarlanan bir üründür. Hafif bir yapısı olan Blue Cap krem cildi ağırlaştırmaz. Teninize her an iyi gelecek bu benzersiz içerik, ihtiyaca göre gündüz veya gece sürülebilir. Ürün özelliklede kuruluk ve kepeklenme görülen sorunlu bölgeye sürülmelidir. Kremin göz ile temasından mutlaka kaçınmalısınız. Bu gibi durumlarda doktorunuza başvurmanız da faydalı olacaktır. Blue Cap 50 g krem, dermatolojik olarak test edilmiştir. Güvenli kullanım imkânı sunan ürün, kuru cildini yatıştırmak için kullanan pek çok tüketicinin beğenisini toplar. Trendyol’daki Blue Cap 50 g krem yorumlarında da ürünü kullanan bireylerin geri dönüşlerini bulabilmeniz mümkündür. Siz de cildinizi sağlıklı bir şekilde nemlendirmek için bu etkili kremi sipariş edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla alarak güvenli ve keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.