Bioderma Pigmentbio Leke Karşıtı C Vitaminli Peeling Etkili Gece Serumu 15 ml

Çok Al, Az Öde!
1 x  839 TL
%7 indirim
3 x  780,27 TL
2.340,81 TL
%10 indirim
4 x  755,10 TL
3.020,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
9 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL846,90 TL
9 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
883,40 TL
22 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Pigmentbio Leke Karşıtı C Vitaminli Peeling Etkili Gece Serumu 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Leke karşıtı bakım sağlayan hassas ciltler için aydınlatıcı ve peeling etkili C vitaminli gece serumu. Ürün Faydası C vitamini içerir. Lekeli hassas cilt tipleri için leke görünümünün azaltılmasına yardımcı olurken,aydınlatıcı ve peeling etkisi sağlar. Cildin korunmasına yardımcı olurken yaşlanma karşıtı bakım sağlar. Kullanım Şekli Her akşam yüze 4 ve boyna 1 olmak üzere 5 damla olacak şekilde 1 ay boyunca uygulayın

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • İçerik AHA / BHA
  • SPF SPF 50 +
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

Bioderma 3701129800119 15 ml Pigmentbio C-Concentrate

Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate serum ile cildinize tekrar canlılık kazandırabilirsiniz. Bioderma ürünlerinde, cilt biyolojisindeki 40 yıllık tecrübesini kaliteyle buluşturur. Gece serumu olarak geliştirilen ürünün C vitamini bazlı özel formülü ile yüzünüz ve boynunuzdaki lekelerden kurtulabilirsiniz. Pigmentbio C-Concentrate kahverengi lekeleri ve yaşlanma etkilerini azaltmayı amaçlar. Peeling etkisi sayesinde lekelerin rengini açarak yüze canlılık katar. Saf C vitamini ve AHA/BHA konsantrasyonlarıyla hücreleri yenilerken dokunun yenilenmesine yardımcı olur. Pigmentbio C Concentrate tek kullanımda etkisini göstermez. Bu nedenle belirli bir süre boyunca düzenli olarak uygulanması tavsiye edilir. Ürünün bazı özellikleri şu şekildedir:

  • Miktar: 15 ml
  • Özellik: Gece Serumu
  • Kullanım alanı: Cilt

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 Ml Serumun İçeriği Nasıldır?

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 Ml Serumun İçeriği Nasıldır?

Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate serumun içeriği oldukça zengindir. Melanin, ciltte bulunan bir pigmenttir. Bu pigmentin üretimi düzensiz olunca koyu lekeler oluşur. Ürün, cilt üzerindeki melanin üretimini dengeleyen bileşenler içerir. Bunların başlıcaları su, propanediol, glycolic acid, glycerın, dipropylene glycol, propylheptyl caprylate, sodium hydroxide, ascorbyl glucoside, niacinamide, salicylic acid, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer osorbitan sesquioleate'dir. Bunun yanı sıra pentylene glycol, tocopheryl acetate, xanthan gum, sodium citrate, lysine, mannitol, xylitol, sodium metabisulfite, andrographis paniculata leaf extract da ürün içeriğinde yer alır. Azelaic acid, rhamnose saccharide, isomerateglycyrrhiza glabra (licorice) root extract, tocopherol, fructooligosaccharides, caprylic/capric triglyceride, laminaria ochroleuca extract ve fragrance bileşenleri de önemli maddeler arasındadır. Ürünün içerisindeki bu maddeler özenle ve uygun dozlar gözetilerek seçilir.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 Ml Serumu Kimler Kullanabilir?

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 15 Ml Serumu Kimler Kullanabilir?

Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. C-Concentrate serumu gençler ve yetişkinler kullanabilir. Çocukların gelişim süreci henüz tamamlanmadığı için ürün onların cildinde zararlı sonuçlar doğurabilir. Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate serumu verimli şekilde kullanma yolu her akşam yatmadan önce uygulamaktır. Akşamları üründen toplam 5 damla kullanmalısınız. Bunlardan 4 tanesi yüzünüz, 1 damla ise boynunuz içindir. Ürünü yüzünüze uygularken bir ayna karşısında olmanız oldukça faydalı olabilir. Damlaları alın, yanaklar ve çene olmak üzere bu üç bölgeye güzelce yayarak uygulayın. Ürün gözünüz ya da göz çevrenizle temas etmemelidir. Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate bu şekilde 1 ay boyunca uygulandığında farkı görebilirsiniz. Serum, ciltte ton eşitsizliği, koyu renkli lekeler ve ışıltı kaybı için oldukça etkilidir.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate Sağlık Açısından Güvenilir midir?

Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate oldukça güvenli bir üründür. Bioderma geliştirdiği her üründe sağlık uzmanları ile çalışır. Buna ek olarak markanın ana odağı cilt ve cilt hastalıklarıdır. Bu sayede ürün gerekli kalite testlerinden geçerek cildiniz için güvenli içeriklerle geliştirilir. Buna ek olarak serum kullanıcıya sunulmadan önce ürüne güvenlik testleri ve gerekli klinik çalışmaları da yapılmıştır. Ürün kimi zaman uygulandığı yüzeyde hafif bir karıncalanma yaratabilir. Ancak bu serumun etki mekanizmasının bir sonucudur ve kısa sürede geçer. Serumda bulunan malzemelerden bir ya da daha fazlasına alerjiniz olması durumunda doktorunuza danışmanız önerilir. Türkiye'nin bir numaralı online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz satın alma işleminden önce Bioderma 15 ml Pigmentbio C-Concentrate yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan ve kullanan gerçek kişilerin yorumları size satın alma aşamasında detaylı bilgi verebilir.