Bioderma Photoderm Cream SPF50+ Kuru Ciltler için Yüksek Korumalı Yüz Güneş Kremi 40 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
7 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.035,86 TL480 TL
19 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
7 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Photoderm Cream SPF50+ Kuru Ciltler için Yüksek Korumalı Yüz Güneş Kremi 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru ve çok kuru ciltler için çok yüksek güneş koruyucu -Yüksek teknolojili Sun Active Defense™* patenti UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş içeriği ve UVB ışınlarına karşı etkili performansı ile güneşe karşı %99,8 DNA koruması** sağlar. -Benzersiz UV filtreleri ve patentli biyolojik koruma ile güneşe karşı cildin kendini savunma mekanizmasını güçlendirerek hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasının önlenmesine destek olur. -Krem bazlı renksiz dokusu ile cildi derinlemesine nemlendirmeye yardımcı olur. -Geride beyaz iz ve yağlı bir tabaka bırakmaz. *Sun Active DefenseTM: BIODERMA patenti **Güneş kaynaklı oluşan reaktif oksejin türlerinin DNA'ya verdiği hasara karşı koruma. İnsan melanositleri üzerinde in vitro çalışma, 2005 Yetişkinler ve Gençler için kullanım önerileri -Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. -Güneşe çıkmadan önce yüz bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız. -2 saatte bir ve özellikle yüzme, terleme ve havluyla kurulama sonrası tekrar uygulanmalıdır. -Gözlere direkt temas ettirilmemelidir. İçerik: Aqua/Water/Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Diisopropyl Sebacate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Propanediol, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Silica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Sucrose Laurate, Undecane, C20-22 Alkyl Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, C20-22 Alcohols, Sodium Polyacrylate, Tridecane, Capryloyl Glycine, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Caprylyl Glycol, Ectoin, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Sodium Lauroyl Glutamate, Lysine, Magnesium Chloride, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Laminaria Ochroleuca Extract.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Kuru
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver