Bioderma Hydrabio Gel-Cream Kuru Cilt Nemlendirici Jel Dokulu Niasinamid E Vitamini İçeren Yüz Kremi 40 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Hydrabio Gel-Cream Kuru Cilt Nemlendirici Jel Dokulu Niasinamid E Vitamini İçeren Yüz Kremi 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Normalden karmaya dönük nemsiz ve hassas ciltler için hafif dokulu nemlendirici bakım kremi -Nemlilik sağlanmasına yardımcı olur ve dengelenmiş olan cildin ışıltısına, diriliğine ve ipeksi yumuşaklığına yeniden kavuşmasında rol oynar. -Cildin dokusunun düzelmesinde rol oynar ve cildin doğal ışıltısına yeniden kavuşmasına, canlılık kazanmasına yardımcı olur. Yetişkinler ve Gençler için kullanım önerileri -Hydrabio H2O, Hydrabio Milky Cleanser ya da Hydrabio Tonique ile önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine günde 1 veya 2 kez sabah ve/veya akşam uygulanabilir. -Makyaj bazı olarak da kullanılabilir. İçerik: Glycerin,Niacinamide,Squalane,Tocopheryl acetate Salicylic acid ,Mannitol, Xylitol,Rhamnose,Malachite extract , Pyrus malus (apple) seed extract, Brassica campestris (rapeseed) sterols

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 1 - 99 ml
  • Tip Tüp
  • Form Jel
  • İçerik Niacinamide
Geri Bildirim Ver

Bioderma 3401329447809 40 ml Hydrabio Gel-Cream

Yüz kremleri, kişisel bakımına özen gösteren hemen her yaştan kişi tarafından kullanılır. Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml, cildi nemlendirmeye yardım eder. Söz konusu ürün, günlük olarak uygulanabilir. İçeriğinde bulunan doğal özler sayesinde gözenekleri tıkamaz. Cildin yapısını koruyan ve nem dengesi sağlayan bir üründür. Bioderma markasının dermatoloji laboratuvarlarında test edilir. Bu onaylı içerik, güvenli bir kullanım sunar. Nem bakımından desteklenmesi gereken ciltler için fayda sağlar. Normal ve karma cilde sahip kişiler tarafından uygulanabilir. Uygulama bölgeleri yüz ve boyun olmak üzere ikiye ayrılır. Cilde ışıltı veren bu jel, daha parlak bir ten görünümü elde etmenize yardım eder. Cildin ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına olanak tanır.

  • 40 ml uzman onaylı jel krem
  • Nemlendirici doğal içerik
  • Karma, normal ve hassas cilt tiplerine uygun ürün

Bioderma Hydrabio Gel-Cream’in Özellikleri Nelerdir?

Bioderma Hydrabio Gel-Cream’in Özellikleri Nelerdir?

Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml, sahip olduğu özelliklerle kullanan kişileri memnun etmeyi hedefler. Bahsi geçen yüz kremi, cildin ihtiyaç duyduğu nemin kazanılmasını sağlar. Kuru cilde sahip kişiler tarafından nemlendirici olarak sıklıkla tercih edilir. Doğal içeriği, alerjik reaksiyona neden olmaz. Su ve lipitten oluşan içeriği, dermatoloji laboratuvarı onaylıdır. Bu sayede, hassas cilde sahip kişiler bile ürünü güvenle kullanabilir. Bioderma Hydrabio gel-cream, 40 ml olarak şişelenir. Kolay bir şekilde uygulanabilen bu ürün, yüz ve boyun bölgesi için ideal bir kullanım sunar. Ürün, 10 yaş ve üstündeki kişilere uygundur. Temiz cilde uygulandığında sivilce ve akne sorunlarını giderir. Doğal bir ışıltı veren bu jel krem, daha sağlıklı bir cilt tonu elde etmenizi sağlar. Karma cilt tipine sahip kişiler tarafından da kullanılabilen bu krem, beklentileri karşılamaya odaklanır.

Bioderma Hydrabio Gel-Cream Ne İşe Yarar?

Bioderma Hydrabio Gel-Cream Ne İşe Yarar?

Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml, cildin yenilenmesi için ideal bir üründür. Gün içinde maruz kalınan stres, soğuk hava ve susuzluk gibi nedenler cildin kurumasına neden olur. Bu durum, epidermise zarar verir. Kişinin yüzünde ince çizgiler oluşur. Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml, nemlendirici yapısıyla bu sorunları ortadan kaldırır. Kişinin yüz bölgesini daha esnek bir hâle getirerek gerginliği azaltır. Canlı bir görünüme destek olur. Hızlı bir şekilde emilen kremin içeriği yüksek miktarda su ve likitten meydana gelir. Ürünün kullanımı kırışıklıkların giderilmesine olanak tanır. Bu sayede krem, daha genç görünmenize katkıda bulunur. E vitamini içeren jel, kullanan kişiye ferahlık verir. Parfümlü olan bu ürün, güzel bir kokuya da sahiptir. Ayrıca söz konusu krem, makyaj bazı olarak kullanılabilir.

Bioderma 40 ml Hydrabio Gel-Cream Nasıl Kullanılır?

Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml kolay kullanıma sahiptir. Bahsi geçen yüz kremi, bol suyla temizlenmiş bölgeye uygulanabilir. Bu uygulama işlemi günde 1 ya da 2 kez yapılabilir. Kuru cilde sahip kişilerin bu bakım ürününü düzenli kullanması önerilir. Sabah ve akşam olmak üzere, günde iki kez uygulandığında yaşlanmayı geciktirir. Yüzün tamamına ve boyun bölgesine sürülebilen köpüksü bir yapısı bulunur. Şişenin tepesinde bulunan sprey başlığına basıldığında uygun miktarda krem elde edilir. Elle ya da pamukla masaj yapılarak cilde yedirilebilir. Makyaj bazı olarak kullanıldığında içindeki aktif içerikler cildin korunmasına destek olur. Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml fiyatı hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Bioderma Hydrabio gel-cream 40 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu eşsiz bakım ürününü hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.