Bioblas Marka: Saç Dökülmesine Karşı Şekillendirici Krem 250 Ml Kategori: Saç Kremi

121,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
121,90 TL
Kurumsal Fatura
121,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
275 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
121,90 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL

Ürün Bilgileri

Bioblas Marka: Saç Dökülmesine Karşı Şekillendirici Krem 250 Ml Kategori: Saç Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.Zayıflamış saçları besleyip güçlendirirken, kolay şekil almasını sağlar. Saçların gün boyu şekli bozulmadan canlı ve bakımlı görünmesini sağlar. Durulanmaz.Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Normal
  • Form Krem
  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Bioblas Marka Saç Dökülmesine Karşı Şekillendirici Krem 250 ml

Günlük kullanımların vazgeçilmez kişisel bakım ürünlerinden biri olan saç kremleri, bileşenlerinde bulunan bitkisel ve doğal içerikler sayesinde pek çok saç sorununun giderilmesine yardımcı olur. Saç dökülmelerinin minimum seviyeye indirilmesi için özenle üretilen Bioblas marka saç dökülmesine karşı şekillendirici krem 250 ml, içeriğinde yer alan bileşenler sayesinde saçların canlı ve parlak görünmesini de sağlar. İlaç niteliğine haiz olmayan ürün, herhangi bir kafa derisi hastalığının tedavisinde kullanılmaz. Bu nedenle olası dermatolojik rahatsızlık durumlarında kremi kullanmadan önce doktorunuza veya bir sağlık uzmanına sormanız önerilir. Bioblas marka saç dökülmesine karşı şekillendirici krem 250 ml kullananlar, bilinçli ve düzenli kullanım koşullarına uyduğu takdirde ürün etkilerini kısa bir süre içerisinde gözlemlemeye başlar.

  • Doğal ve bitkisel içerikler
  • Pratik kullanım imkanı
  • Kişisel bakım ürünü

Bioblas Şekillendirici Saç Bakım Kremi Benzersiz Özellikleri

Bioblas Şekillendirici Saç Bakım Kremi Benzersiz Özellikleri

Bioblas saç şekillendirici krem, dermatolojik ürünlerde sıklıkla kullanılan keratin ve kolajen proteinlerinin desteğini alarak hazırlanan bir kişisel bakım ürünüdür. Ürün bileşenlerinde saç diplerini besleyen ve güçlendiren çeşitli bitki özleri de yer alır. Bitki özleri, ürün içeriğinin %75’ini oluşturur. Benzer niteliklere sahip olan kolajen ve keratin proteinleri, kafa derisini besleyerek hem kırıkların onarılmasını hem de yeni saçların çıkmasını sağlar. Bununla birlikte kolajen proteinin içerisinde yüksek miktarda E vitamini de yer alır. E vitamini, besleyici özellikleri sayesinde saçların olduğundan parlak ve canlı gözükmesine yardımcı olur. Bu ürün hem erkek hem de kadın müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Belirli bir kullanım süresi öngörmeyen ürünü uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. Ürün etkilerinin gözlemlenmesi için kremi haftada minimum 2 kere kullanmanız önemle tavsiye edilir.

Bioblas Şekillendirici Saç Bakım Kremi Kullanım Avantajları

Bioblas Şekillendirici Saç Bakım Kremi Kullanım Avantajları

Kişisel bakım ürünü, tüm saç tipleri için pratik kullanım imkanı sunar. Saçlarınızın önceden perma ve boya gibi ısı işlemi görmüş olması, ürün kullanımına engel teşkil etmez. Bununla birlikte ürün kullanımı için saçlarınızın uzun ya da kısa olmasının da bir önemi yoktur. Kişisel bakım ürününü dilerseniz banyodan sonra ıslak saça dilerseniz de gün içerisinde kuru saça uygulayabilirsiniz. Uygulama işleminden sonra durulama yapmanıza gerek yoktur. Yağlı bir yapıya sahip olmayan ürün, rahatsızlık hissi yaratmaz. Üründen beklenen etkinin gözlemlenmesi için fındık büyüklüğündeki bir miktarın saç yüzeyine uygulanması yeterlidir. Ürün, saçların şekillenmesini sağladığı kadar saçların canlı ve parlak gözükmesini de sağlar. Bioblas marka saç dökülmesine karşı şekillendirici krem 250 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürün içerikleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bioblas Şekillendirici Saç Bakım Kremi Avantajlı Fiyatları

Bioblas Şekillendirici Saç Bakım Kremi Avantajlı Fiyatları

Bioblas marka saç dökülmesine karşı şekillendirici krem 250 ml fiyatı, ürün içeriklerinin doğallığı göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürünün pratik kullanım koşulları ve müşterilere sunduğu kullanım avantajları da fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Hafif akışkan bir yapıya sahip olan ürünün kuru ve serin alanlarda muhafaza altına alınması gerekir. Aksi halde kullanım aşamasında önce uzun bir süre sıvı ile temas eden ürün yapısal bozukluğa uğrayabilir ve bu nedenle üründen beklenen fayda tam olarak sağlanamaz. Bioblas marka saç dökülmesine karşı şekillendirici krem 250 ml satın alarak siz de kişisel bakımlarınızı sağlıklı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Doğal ve bitkisel içeriklerden oluşan bu bakım ürününe Trendyol’un her bütçeye uygun avantajlı fiyat seçeneklerini inceleyerek güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.