Bepanthol Derma Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli+Arındırıcı ve Nemlendirici Vücut Peelingi

399,90 TL

Ürün Bilgileri

Bepanthol Derma Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli+Arındırıcı ve Nemlendirici Vücut Peelingi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renk AVM Kozmetik Satıcı Ünvanı: RENKAVM KOZMETİK OTOMOTİV İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734206063700001 Vergi Kimlik Numarası: 7342060637
    Bu ürün Renk AVM Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bepanthol Derma Arındırıcı & Canlandırıcı Günlük Yüz Temizleme Jeli 200 ml Kuru ve Hassas Ciltler Hassas ciltlerde günlük kullanıma uygun olan Arındırıcı ve Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli, sabun içermeyen formülü sayesinde cildin temizlenmesi amacıyla özel olarak formüle edilmiştir. Sabun içermeyen jel formülü ile cildi kurutmadan nazikçe temizler, cildin doğal nem dengesini korurken, gün içerisinde cilde oluşan kir ve kalıntılardan arındırır. Kuruluktan dolayı oluşan gerginlik hissini azaltarak cildi temizler ve tazeler. Cilde canlı bir görünüm kazandırır. Provitamin B5, cildin derin tabakalarına nüfuz ederek cildi nemlendirir, rahatlatır. Myhica Besleyici, Arındırıcı ve Nemlendirici Vücut Peelingi 300 g Myhica Arındırıcı ve Nemlendirici Vücut Peelingi, Gliserin ile geliştirilmiş formülü cildi nemlendirmeye ve su kaybını önlemeye yardımcı olur. Ayçiçeği Yağı ve E Vitamini ile zenginleştirilmiş özel formülü cildi nazikçe soymaya ve temizlemeye yardımcı olur. Yeşil Çay Özü ve Salatalık Özünün eşsiz kokusu size ferahlatıcı hissettirir.Kullanım: Vücudunuzu ılık suyla durulayın. Az miktarda peeling ile vücudunuza hafifçe masaj yaparak uygulayın, sonra durulayın. Tüm cilt tipleri için uygundur ve haftada iki kez kullanılması önerilir.Uyarılar: Haricen kullanılır. Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasta bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Ürünü kullanmadan önce bileğinize sürüp 10-15 dakika bekledikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon göstermediğinde ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver