Bella Mia Collagen %100 Saf ve Doğal 5 Tip Kolajen Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 5, Tip 10 ve Vitamin İçeren Diyet Takviyesi

891 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  891 TL
%10 indirim
2 x  801,90 TL
1.603,80 TL
%15 indirim
3 x  757,35 TL
2.272,05 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bella Mia Collagen %100 Saf ve Doğal 5 Tip Kolajen Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 5, Tip 10 ve Vitamin İçeren Diyet Takviyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bella Mia Collagen Resmi Satıcı Ünvanı: METEM İLAÇ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619125829500001 Vergi Kimlik Numarası: 6191258295
    Bu ürün Bella Mia Collagen Resmi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bella Mia Collagen olarak, sağlık ve güzellik yolculuğunuzda yanınızda olmaktan gurur duyarız. "Güvenin Özü, Saflığın Tadı" ilkesiyle, siz değerli müşterilerimize en saf, doğal ve etkili çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Ürünümüz, günlük yaşamınızın bir parçası olacak şekilde tasarlanmış, koku ve tat olmayan nötr bir formda sunulmaktadır. Bu özellik, Bella Mia Collagen'i herhangi bir içecek ya da yiyecekle kolayca birleştirebilmenizi sağlar, böylece günlük rutininize sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsiniz. Ürünümüzün içeriği, sağlık ve güzelliğinizi desteklemek üzere özenle seçilmiş, yüksek biyoaktif ve yararlılık sağlayan çift hidrolize kaliteli kolajen ve vitamin, minerallerle zenginleştirilmiştir. Her bir şase, cildinizin, saçınızın ve tırnaklarınızın ihtiyaç duyduğu 10 gram Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 5 ve Tip 10 kolajen ile doludur. Ayrıca, vücudunuzun kolajeni daha etkin bir şekilde kullanabilmesi için C Vitamini, Biotin ve Selenyum gibi önemli vitamin ve mineralleri içerir. Bella Mia Collagen, Hyaluronik Asit ile cildinizin nem seviyesini artırırken, Silisyum, B5, B6, B12 Vitaminleri ve Çinko ile cildinizin elastikiyetini ve sağlığını destekler. Yeşil Çay Yaprak ekstresi ve D Vitamini, antioksidan koruma sağlayarak genel sağlığınızı destekler. Bella Mia Collagen, günlük yaşamınızda kolaylık ve esneklik sunar. İster kahvenize, smoothienize karıştırın, ister yemeklerinize ekleyin, saflığın ve güvenin tadını çıkarın. Biz, Bella Mia Collagen olarak, sizlere en iyisini sunmayı taahhüt ediyoruz. Sağlık ve güzellik yolculuğunuzda sizinle birlikteyiz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Saşe
  • İçerik Kolajen
  • Gramaj 500 - 999 gr
  • Özellik Kompleks Kolajen
  • Tip Sığır Kolajen
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver