beaulis Kiss It Mat Ruj 111

98 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
155 TL149,90 TL
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
119,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Kiss It Mat Ruj 111

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDEMIR STORE Satıcı Ünvanı: BÜNYAMİN AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1100822786
    Bu ürün AYDEMIR STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kiss It mat ruj, tek sürüşte uzun süre dayanıklı, yoğun renk verir.
  • Dudakları kurutmayan, hafif formülü eşit dağılır ve yüksek örtücülüğe sahiptir.
  • Pembeden bordoya, kırmızıdan nude'a en çok tercih edilen renklerin bir araya geldiği çeşitleri ile unutulmaz öpücüklere sahip ol.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Mini Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Beaulis Kiss It Mat Ruj 111

Günlük olarak sıklıkla tercih edilen makyaj malzemelerinden biri de rujlardır. Beaulis Kiss It mat ruj 111, pembe rengiyle ön plana çıkan bir kişisel bakım üründür. Gün içerisinde uygulayacağınız makyajınızın tamamlayıcısı olan bu kişisel bakım ürünü, katı formu sayesinde dudak çizgisi sınırlarından dışarıya taşmaz ve kötü bir görüntüye neden olmaz. Beaulis Kiss It mat ruj 111 kullananlar, yüksek pigmentasyon değerleri sayesinde gün boyu kalıcı olarak rujlarını sergileyebilirler. Şahsi kullanıma özgü olan kişisel bakım ürünlerinin, olası sağlık sorunlarına neden olmaması için başkalarına kullandırılmaması tavsiye edilir. Ürün, sunduğu tüm bu eşsiz özellikler sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ruj, aynı zamanda özel günlerinde sevdiklerinize verebileceğiniz bir hediye türüdür.

  • Organik ve bitkisel içerikler
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Zarif bir renge sahip kişisel bakım ürünü

Beaulis Kiss It Pembe Renkli Mat Ruj Özellikleri

Beaulis Kiss It Pembe Renkli Mat Ruj Özellikleri

Beaulis ruj, kişisel bakım ürünleri arasında stick olarak adlandırılan kaliteli bir yapıya sahiptir. Stick formdaki rujlar, akışkanlık özelliği göstermeyen, katı bir yapıya sahiptir. Kişisel bakım ürününün bileşenleri, cilt sağlığınız düşünülerek tamamen organik içeriklerden oluşur. Bu özellik sayesinde vegan yaşam tarzına sahip olan müşteriler de ürünü tercih edebilir. Organik bileşenler, ürünün dudak uygulandığı dudak yüzeyinin kurumamasını ve nemli bir görüntüye sahip olmasını sağlar. Söz konusu nemlilik, rujun mat görünümünü etkileyen bir faktör değildir. Bununla birlikte organik içerikler, rujun dudak yüzeyinde eşit oranda dağılmasına da yardımcı olur. Kalıcılık performansı ile de ön plana çıkan ruj, yüksek pigmentasyon değerleri sayesinde tek sürüşte istenilen pembe rengi dudaklara kazandırır. Organik bileşenlere sahip olan ürün içerisinde aromatik ya da yapay renklendiricilere yer verilmez.

Beaulis Kiss It Pembe Renkli Mat Ruj Kullanım Avantajları

Beaulis Kiss It Pembe Renkli Mat Ruj Kullanım Avantajları

Ürün, sahip olduğu göz alıcı pembe rengi sayesinde hem günlük makyajlarınız için hem de akşam davetlerinde uygulayacağınız makyajlar için kullanım imkanı tanır. Kombinlerinizi yapacağınız makyaj uygulamaları ile tamamlayabilirsiniz. Sıcak tonlara sahip olan pembe renk, turuncu, gül kurusu gibi diğer renk paletleri ile de tam uyum sağlar. Bu sayede makyajınızı ton eşitliğini sağlayarak tamamlayabilirsiniz. Yüksek dereceli pigmentasyon değerleri sayesinde gün boyu kalıcılık sağlayan bu kişisel bakım ürünü, kadınların sıklıkla ihtiyaç duyduğu makyaj tazeleme işleminin de önüne geçerek sizlere gün içerisinde zaman kazandırır. Küçük ebatlara ve hafif bir ağırlığa sahip olan ürünü, gün içerisinde makyaj çantanızda ya da cebinizde de kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Beaulis Kiss It mat ruj 111 yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de yeni makyaj fikirleri keşfederek kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Uygun Beaulis Kiss It Pembe Renkli Mat Ruj Fiyatı

Uygun Beaulis Kiss It Pembe Renkli Mat Ruj Fiyatı

Beaulis Kiss It mat ruj 111 fiyatı, ürünün sahip olduğu yüksek pigmentasyon değerleri ve organik bileşenleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün yapısının ve pigmentasyon değerlerinin bozulmaması için her kullanımdan sonra ruj kapağının kapatılması önemle tavsiye edilir. Kapağın kapalı halde bulundurulması ruj yüzeyine toz, tüy gibi küçük partiküllü yabancı maddelerin yapışmasının da önüne geçer. Bununla birlikte sıcak havalarda form bozulmalarının yaşanmaması için ürünün kuru ve serin alanlarda muhafaza altına alınması yüksek derecede önem arz eder. Ürünün stick yapısının kaybedilmemesi için ruju hafif bir ivme uygulayarak dudak bölgenize sürmeniz, aşırı bir kuvvet uygulamamanız tavsiye edilir. Aksi halde üründen beklenen fayda tam olarak sağlanamaz. Sunduğu eşsiz özelliklerle ön plana çıkan bu kişisel bakım ürününe Trendyol’dan güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.