beaulis Fake It Maskara Hacimli Ve Uzun Kirpikler - 100 Black

Ürünün Diğer Satıcıları (30)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
153,49 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL109 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Fake It Maskara Hacimli Ve Uzun Kirpikler - 100 Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OMGU Satıcı Ünvanı: ADAS E-TİCARET TEKSTİL MOBİLYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007130072500001 Vergi Kimlik Numarası: 0071300725
    Bu ürün OMGU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek fırça darbesiyle daha uzun ve hacimli kirpikler elde etmeye yardımcı Beaulis Fake It Maskara, ergonomik tasarımıyla kolay uygulama avantajı sunar.
  • Kirpikler maskaranın yoğun pigmentasyonu ile daha derin ve çarpıcı görünüme kavuşur. Üstelik tek kat sürülmesi ile beklentilerin karşılanması mümkündür.
  • Kirpiklerin birbirinden tek tek ayrılmasına ve daha fark edilir bir form kazanmasına imkan tanıyan Beaulis maskara, göz makyajının dikkat çekici görünmesine yardım eder. Kirpiklerin gün boyu etkileyici formunu korumasının ardındaki nedene dönüşür.
  • Beaulis Fake It Maskara topaklanmaya, bulaşmaya ve suya dayanıklı formülü ile işlevsel özellikler taşır.
  • Yoğun rengiyle kirpiklerde dönüştürücü bir etki yaratır.
  • Siz de göz makyajınızı fark yaratan kirpik görünümü ile desteklemek isterseniz Beaulis markalı maskara ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Plastik
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Beaulis Fake It Maskara Hacimli ve Uzun Kirpikler - 100 Black

Makyaj ürünleri ile piyasada kendini öne çıkaran marka, kozmetik alanında hizmet sunar. Fiyat ve performans açısından tatmin edici bir ürün olan Beaulis Fake It maskara hacimli ve uzun kirpikler - 100 black özellik açısından da memnuniyet sağlar. Markanın popüler ürünlerinin başında gelir. Kişilere uzun süreli bir kullanım vadeder. Sürüş şekli ile dikkat çeken maskara, göze kolayca uygulanır. Özellikleri incelendiği zaman pratik ve dayanıklı olduğu görülür. Fırçasıyla da ön plana çıkan ürün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Maskara fırçası silikon materyalden üretilir. Sürüm aşamasında konfor sağlayan bir yapısı vardır. Beaulis Fake It maskara hacimli ve uzun kirpikler - 100 black kullananlar arasına girmek isterseniz ürün detaylarına kolayca ulaşabilirsiniz. Kirpiklerinizin daha dikkat çekici bir görünüme kavuşmasını sağlar.

  • Hacimli ve uzun kirpikler
  • İstenen bakışı yakalama
  • Alt ve üst kirpiklerde yüksek etki

Beaulis Fake It Maskara 100 Black Özellikleri

Beaulis Fake It Maskara 100 Black Özellikleri

Silikon fırçası bulunan maskara, esnek bir sürüş deneyimi yaşatır. Kirpiklerin tek tek ayrılmasını sağlar. Fazla küçük olan kirpik boyutlarına dahi etkili bir dokunuş sağlar Kendine has esnekliği ile kirpikleri uzatır. Beaulis Fake It maskara hacimli ve uzun kirpikler fırçasının kılları kısadır. Bu özelliği ile kirpiklere dolgunluk verir. Alt kirpiklere kolayca uygulanabilir. Hafif yan tutularak uygulanması gerekir. Kirpiklerde ağırlık yapmayan, hafif bir yapısı vardır. Kısa kılları ile kirpiklere pratik bir şekilde uygulanır. Dolgunluk kazandırır. Kıvrılmasa dahi kirpiklerin yukarı doğru kaldırılmasını sağlar. Boyutu ile memnuniyeti artırır. Standart maskara boyutuna sahiptir. İnce yapılı bir tasarımı vardır. İnce yapılı tasarımı sayesinde makyaj çantalarında yer kaplamadan kolayca taşınabilir. Aynı zamanda maskara, çanta içinde taşınması basit bir üründür. Geniş kitleler tarafından beğenilerek kullanılır.

Beaulis Fake It Maskara 100 Black Avantajları ve Yorumları

Beaulis Fake It Maskara 100 Black Avantajları ve Yorumları

Kişilerin isteklerini karşılamayı amaçlayan uzun ve hacimli kirpikler için maskara seçeneği olan ürün, kozmetik ürünler arasında öne çıkar. Kullanım sonrasında gün içinde de tekrar tazeleme ihtiyacı doğurmaz. Sürüldükten sonra tüm gece dayanıklılığını gösterir. Kirpiklere uygulanması için kökten uç kısma gelecek şekilde sürülür. Kirpiklere temas eden ürün rahatsızlık hissi yaratmadan konforlu bir sürüş imkanı tanır. Kirpiklere uygulanırken temiz olması tavsiye edilir. Kirpiklerin temiz olması ürün kullanım deneyimine katkıda bulunur. Fırçası, maskara içine sürekli bir şekilde sokulup çıkarılmamalıdır. Tek çıkarmada yeterli oranda malzeme sunar. Beaulis Fake It maskara hacimli ve uzun kirpikler - 100 Black yorumları ürün memnuniyeti ve kalitesine vurguda bulunur. Ürünü kullanan kitle, avantaj ve sağlanan faydaları yorumlarda belirtir. Bu durum seçim aşamasında sizlere yol gösterici bir etkide bulunur.

Beaulis Fake It Maskara 100 Black Fiyatları

Beaulis Fake It Maskara 100 Black Fiyatları

Maskaranın sürümü esnasında fırça üzerinde kalan fazlalıklar mendil yardımı ile alınabilir. Böylece kirpiklere sürüldüğü esnada alt kısımda maskara birikmemiş olur. Yeterli oranda maskara ile güçlü bir şekillendirici etkisi olur. Sade ve etkili bir makyaj yapma fırsatı sunar. Kurumaması ve uzun ömürlü bir kullanım için kullanıldıktan sonra kapağı iyice kapatılmalıdır. Kaliteli olması ve zengin içeriği sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Makyajların temel parçası haline gelir. Hemen her makyaj çantasında kendine yer açar. İlk kat uygulanması sonrasında ikinci kat sürülebilir. İki kat arasında belirli bir bekleme süresi olması önerilir. Bu durum, maskaradan alınan verimi artırır. Beaulis Fake It maskara hacimli ve uzun kirpikler - 100 Black fiyatları her kesime hitap eden uygunlukta belirlenir. Siz de Trendyol üzerinden ürün detaylarına bakabilir, satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.