beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner 196 Brown (KAHVERENGİ)

164 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
179 TL159 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner 196 Brown (KAHVERENGİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Öncü Satıcı Ünvanı: TREND ÖNCÜ SANAL MAĞAZACILIK GIDA KOZMETİK İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859143803800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591438038
    Bu ürün Trend Öncü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Drag It keçe uçlu eyeliner kirpik çizgisi boyunca mat ve istenilen kalınlıkta çizgiler yaratır.
  • Yüksek renk veriminin yanı sıra, waterproof, no transfer, çabuk kuruma özelliklerine sahiptir.
  • Tüm gün kalıcı eğlenceli çizgiler için ideal.
  • o

Ürün Özellikleri

  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
  • Görünüm Mat
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner 196 Brown (Kahverengi)

Beaulis Drag It Inkpen keçe uçlu eyeliner 196 brown dokusu ve yapısı ile oldukça rahat kullanım sağlamaktadır. Makyaj malzemelerinin olmazsa olmazları arasında bulunan eyeliner gözlerinize beklediğinizden daha güzel bir hacim verecektir. Alacağınız ürünlerin birçok kişi tarafından kullanılmış olması ve kaliteli bir içeriğe sahip olması oldukça önemlidir. Özellikle makyaj malzemelerinde cildinizi tahriş etmeyecek ve zararlı içeriklere sahip olmayacak ürünler tercih etmeniz gerekmektedir.

 
  • Keçe uçlu
  • Suya dayanıklı
  • Çabuk kuruma özelliği

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner Özellikleri

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner Özellikleri

Beaulis Drag It Inkpen keçe uçlu eyeliner ister günlük makyajlarınızda isterseniz özel gün makyajlarınızda kullanabileceğiniz bir üründür. Suya dayanıklı oluşu içinde bulunacağınız durumu esnetmektedir. Özellikle kadınlar yazın yaptıkları makyajın ter gibi faktörler ile çabucak akmasından ve kaybolmasından yakınabilir. Tere ve suya oldukça dayanıklı olan bu eyeliner gün boyunca yeni yapılmış gibi duracaktır. Renk pigmentinin kaliteli oluşu ile oldukça mat bir görünüm elde edecektir. Bu eyelinerleri istediğiniz kalınlıkta kullanabilirsiniz. Çabucak kuruyabildiği için vaktinizi almayacak ve diğer işlemler için çok fazla beklemenize gerek kalmayacaktır. Kahverengi tonu ile size farklılık katacak ve sıradanın dışında bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Likit kıvamında olan bu eyeliner rahat sürülebildiğinden dolayı istediğiniz şekilleri kolaylıkla çizebileceksiniz.

 

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner Kullanımı

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner Kullanımı

Belirli bir kullanım alanı olmayan bu eyeliner tüm anlarınıza eşlik edebilmektedir. İster farklı bir konsepti olan makyajınızla ister çabucak yapılmış günlük bir makyajınızla kullanabilirsiniz. Beaulis eyeliner Drag It ile makyajınızı özgürce yapabileceksiniz. Birbirinden bağımsız çizgiler için tam istediğiniz kıvamda olan bu eyeliner sizi de kendine hayran bırakacaktır. İçinde cildinize zarar verecek ya da tahriş edecek herhangi bir madde yoktur. Beaulis Drag It Inkpen keçe uçlu eyeliner 196 brown yorumları kısmında ürünü kullanan kişilerin değerlendirmeleri bulunmaktadır. Aklınıza takılan ya da merak ettiğiniz soruları da satıcıya sorabilir ve bilgilendirici cevaplar alabilirsiniz. İlk bakışta bakıldığında oldukça dikkat çekecek ve yaptığınız göz makyajını ön plana çıkaracak Beaulis Drag it eyeliner makyaj malzemelerinizin vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde ve etkinliklerde tercih edebilirsiniz.

 

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner Fiyatı ve Yorumları

Beaulis Drag It Inkpen Keçe Uçlu Eyeliner Fiyatı ve Yorumları

Kadınlar için makyaj malzemelerinin kalıcılığı oldukça önemlidir. Yaz aylarındaki nem ve güneşten dolayı etkisini çok çabuk yitiren makyaj malzemeleri pek işe yaramamaktadır. Aynı zamanlarda kış aylarında zorlu hava şartlarından dolayı makyajlar çok çabuk bozulabilmektedir. Yağmur, rüzgar, sıcak ve nem gibi faktörlerin yaptığınız makyaja zarar vermesini engellemenin en doğru yolu kalıcılığı yüksek ve suya dayanıklı malzemeler kullanmaktır. Beaulis Drag It eyeliner fiyatı ve yorumları ile birlikte sayfada yer almaktadır. Zorlamayacak ve kurumadan uzun süre kullanmanızı sağlayacak bu eyeliner her türlü bütçeye hitap edebilecek niteliktedir. Siz de bu kalitede bir ürüne sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken oldukça basittir. Trendyol’dan ürün yorumlarını detaylı inceleyip kullanan kişilerin tecrübelerine şahit olabilirsiniz. Aynı zamanda kolaylıkla sipariş oluşturup hızlı bir şekilde ürünü teslim alabilirsiniz.