Barulab Greentea Hyrdo Calming Sun Cream - Yeşil Çaylı Kimyasal Filtreli Güneş Kremi 60ml

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Barulab Greentea Hyrdo Calming Sun Cream - Yeşil Çaylı Kimyasal Filtreli Güneş Kremi 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ledoria Kozmetik Satıcı Ünvanı: LEDORİA TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608151587700001 Vergi Kimlik Numarası: 6081515877
    Bu ürün Ledoria Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barulab - GreenTea Hyrdo Calming Sun Cream Nemlendirici Kimyasal Filtreli Güneş Kremi Özel Hadong Yeşil Çay özü, Niacinamide ve Pantenol üçlüsünü SPF50+ PA++++ güçlü güneş koruması ile buluşturan bu güneş kremi, sıfır beyazlık ile ciltte kadifemsi his yaratır. Öne çıkan özellikler › Yüksek koruyuculuğa sahip SPF 50+ PA++++ › UVA & UVB ışınlarına karşı etkili koruma › Cildi rahatlatma ve nem verme › Komedojenik olmayan, su bazlı formül › Kolay emilim, losyon doku ÖZELLİK Yeşil Çay özlerinin rahatlatıcı etkisi yüksek SPF50+ PA++++ güneş koruması ile buluştu. Tüm cilt tiplerini rahatlatmak ve nemlendirmek için Kore Hadong Yeşil Çay özü, Hyaluronik Asit ve Pantenol gibi bileşenler ile formüle edilen bu güneş koruyucu, su bazlı hafif ve losyonumsu formülü sayesinde herhangi bir beyaz döküntü bırakmadan ciltte pürüzsüzce kayar, ferahlık verir ve kolayca emilir. Hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı sunduğu güçlü koruma etkisi ve formülünde yer alan Niacinamide sayesinde cildi yaşlanma belirtilerine ve leke oluşumuna karşı korumaya yardımcı olur. KULLANIM UV ışınlarına maruz kalan bölgelere cilt bakım rutininizin son adımında yeterli ve eşit miktarda uygulayın. İÇERİK Aqua, Dibutyl Adipate, Propanediol, Polymethylsilsesquioxane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Tocopherol, Curcuma Longa Root Extract, Xanthan Gum, Ceramide Np, Camellia Sinensis Seed Oil, Corallina Officinalis Extract, Salicornia Herbacea Extract, Allantoin, T-Butyl Alcohol, Beta-Glucan, Camellia Sinensis Leaf Extract, Adansonia Digitata Seed Oil, Betaine, Panthenol, Madecassoside, Houttuynia Cordata Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Barulab BRB052 Greentea Hydro Calming Sun Cream Spf 50 60 ml Güneş Kremi

Barulab Greentea SPF 50 Hydro Calming 60 ml sun cream, cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan etkili bir üründür. Krem formda hazırlanır. Cilt üzerine uygulandığında herhangi bir renk değişimi göstermez. Bu krem, yatıştırıcı etkisiyle birlikte yüzünüzde uzun süreli koruma sağlar. Ürünün uygulanması da oldukça pratiktir. Makyaj yaptığınız zamanlarda bu ürünü, baz olarak kullanabilirsiniz. Krem, 60 ml içeriğe sahip özel tasarımlı ambalajında kullanıma sunulur. Kapak tasarımı, ürünün akmasını engelleyen yapıdadır. Avantajlı boyutları sayesinde kremi çantanızda rahatlıkla taşıyabilir; ihtiyaç duyduğunuz anlarda kolayca tazelenebilirsiniz. Güneşe karşı etkili koruma sağlamak için özel olarak formüle edilen bu kaliteli kremi güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Yatıştırıcı etki sağlayan su bazlı güneş kremidir.
  • SPF 50 korumaya sahiptir.
  • 60 ml içeriğiyle sunulur.

Barulab Greentea Hydro Calming Spf 50 Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

Barulab Greentea Hydro Calming Spf 50 Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

Barulab Greentea Hydro Calming sun cream, 50 faktör koruma sağlayan kaliteli içeriğe sahiptir. Krem, su bazlı yapısıyla dikkat çeker. Bu, ürünün cilt üzerinde hızlı emilim özelliği göstermesini mümkün kılar. Su bazlı formülün bir diğer öne çıkan avantajı ise cilt dostu olmasıdır. Üründeki propanediol, kremin cildinizi nemlendirmesini sağlar. Formülünde bulunan aktif bileşenler, kremin cilt üzerinde homojen şekilde emilerek etkinliğini artırmasını sağlar. Kremin kaliteli içeriği, cildinizde hassasiyet oluşmasının da önüne geçer. Ürünün, Polymethylsilsesquioxane içermesi cildinizde kadifemsi bir yumuşaklık elde etmenize yardımcı olur. Bu üründe ayrıca cildi yatıştırıcı maddelere de yer verilir. Böylece güneşte hassaslaşan yüzünüzde çeşitli cilt sorunları yaşanmasının da önüne geçilebilir.

Barulab Greentea Hydro Calming 60 ml Güneş Kremi Kimlere Göredir?

Barulab Greentea Hydro Calming 60 ml Güneş Kremi Kimlere Göredir?

Barulab güneş kremi, cildini güneş ışınlarının zararlı etkisine karşı korumak isteyen kişiler için uygun bir üründür. Bu ürün, özellikle yüz çevresinde kullanım için özel olarak formüle edilir. Farklı cilt yapılarına sahip kişiler için uygun özelliktedir. Krem, yaz aylarındaki yakıcı güneş ışınları karşısında etkili koruma sağlar. Bununla birlikte kış aylarında da siz fark etmeden ışınlar cildinize zarar verebilir. Barulab güneş kremini hem yaz hem de kış aylarında kullanarak olası risklere karşı kendinizi korumaya alabilirsiniz. Bu ürünün bebek ve çocuklarda kullanımı uygun değildir. Barulab Greentea SPF 50 Hydro Calming 60 ml sun cream yorumları, ürünün farklı cilt tiplerine sahip kişiler tarafından güvenle kullanıldığını gösterir. Bu yorumlar, ürünün çeşitli yaş grupları tarafından sıklıkla tercih edildiğini de gösterir.

Barulab Greentea Hydro Calming Spf 50 Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Barulab Greentea Hydro Calming Spf 50 Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Barulab Greentea SPF 50 Hydro Calming 60 ml sun cream, pratik bir şekilde cilde uygulanabilir. Bu ürünün güneşe çıkmadan önce tüm cilde eşit miktarda dağıtılması tavsiye edilir. Ürünün ambalajı, ihtiyaç duyduğunuz miktardaki kremi kolayca almak için idealdir. Parmak uçlarınızla kremin tüm yüzünüze yayılmasını sağlayabilirsiniz. Bu kremin, uzun süreli koruma sağlamasına rağmen belirli durumlarda yenilenmesi önerilir. Yoğun şekilde terlediğinizde ya da yüzünü havluyla sildiğinizde kremi yeniden uygulayabilirsiniz. Bu tür durumlar yaşanmasa da ürünün etkisini aynı şekilde sürdürmesi için 2 saatte bir tazelenmesi gerekir. Barulab güneş kreminin gözle temasından kaçınmanız, sağlık açısından oldukça önemlidir. Ürünü doğrudan güneş ışığı altında bırakmamak ve aşırı sıcaklara karşı korumak da ömrünü uzatan önlemler arasında bulunur. Bu kremi, yüzünüze yeterli miktarda uygulamanız doğru düzeyde koruma elde etmek için önemlidir. İhtiyaç duyulandan az krem sürmek, güneş ışınlarının cildinize zarar vermesine neden olabilir. Koruyucu özelliği yüksek olan bu güneş kremine, Trendyol üzerinde sunulan avantajlı seçenekler ve uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.