Avon Calming Effects Rahatlatıcı Etkili Ve Işıltı Veren Fondöten 30 Ml. Nude

390 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Avon Calming Effects Rahatlatıcı Etkili Ve Işıltı Veren Fondöten 30 Ml. Nude

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E K Satıcı Ünvanı: EMİNE ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0990592079
    Bu ürün E K tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : TEN0001NU ÖZELLİKLER : Calming Effects rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten, rahatlatıcı özellik sunan kapatıcı formülüyle, doğal ve canlı bir görünümü tercih edenler için kaçırılmayacak bir ürün! Aydınlık ve kusursuz bir yüz görünümü için rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten vazgeçilmezin olacak!

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Parlak
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Kompakt
Geri Bildirim Ver

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml 8681298931973

Makyaj dendiğinde akla ilk gelen ürünlerden biri fondötenler olabilir. Cilt makyajı için kullanılan fondötenler, en sevilen makyaj ürünlerinden biri olup genel olarak cilt tonunu eşitlemek amacıyla kullanılabilir. Ten rengini eşitleyerek cildi çok daha pürüzsüz göstermeye yardımcı olan bu ürünün piyasa içinde pek çok çeşidi bulunabilir. Kullanıcılar tarafından en çok sevilen fondöten ürünlerinden biri olan Avon Calming Effects fondöten doğal ve canlı bir görünüm için oldukça uygun bir alternatif olur.

 
  • 30 ml boyutunda
  • Kapatıcı yapı
  • Işıltı veren formül

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml Özellikleri

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml Özellikleri

Makyaj uygulaması, kişiden kişiye göre büyük bir farklılık gösterebilir. Bu farklılık makyaj ürünlerinin formlarının da zamanla değişikliğe uğramasını sağlamıştır. Likit yapısıyla kişilere büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan Avon Calming Effects Nude Fondöten 30 ml boyutundaki şişesiyle oldukça uzun bir süre kullanılabilir. Nemlendirici özelliği ile kuru ciltlerin rahatlıkla tercih edebileceği bu ürün, tüm cilt tipleri için uygun bir fondötendir. Sürüldüğü andan itibaren cildin çok daha aydınlık gözükmesine yardımcı olur ve ciltteki kusurları kapatır. Bunların yanı sıra cilt tonunu doğal bir şekilde eşitleyerek cildin kusursuz bir görünüme kavuşmasını sağlar. İçeriği ile cildi rahatlatan ve yatışmasını sağlayan söz konusu ürün, cildin pürüzsüz bir görünüme ulaşmasını kolaylaştırır. Altına uygun bir baz uygulanarak çok daha etkili sonuçlar veren Avon fondöten, kullanıcıların kolaylıkla dağıtabileceği likit özelliğe sahiptir. Fırça ve sünger yardımıyla cilde homojen bir şekilde dağıtılabilir ya da parmaklarınızı kullanarak cilt tonunuzu saniyeler içinde eşitleyebilirsiniz.

 

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml Yapısı

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml Yapısı

Fondöten, cilt tonunu eşitleyen bir kozmetik ürünüdür. Pek çok kişinin günlük hayatta sıklıkla kullandığı bu ürün özel günlerde yapılan makyajların da olmazsa olmazıdır. Avon Calming Effects fondöten, kapatıcılık seviyesi ve nemlendirici ışıltı veren formülü ile hem günlük makyajlarda hem de özel günlerde yapılan yoğun makyajlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Her cilt tipine uygun olan söz konusu ürün, içeriği sayesinde cilde doğal bir parlaklık kazandırır ve aydınlık bir görünüm sağlar. Sürüldüğü andan itibaren çok daha pürüzsüz bir cilt sağlayan Avon Calming Effects, likit yapısı ile kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlar. Ciltte kolayca dağılan ve kalıp gibi bir görüntü oluşturmayan bu fondöteni bir fondöten fırçasıyla ya da makyaj süngeriyle rahatlıkla dağıtabilirsiniz. Üstüne uygulanan diğer kozmetik ürünlerini kusursuz bir biçimde taşıyan Avon fondöten ile cilt tonunuzu eşitleyebilir ve doğal bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml Yorumları

Avon Calming Effects Fondöten Nude 30 ml Yorumları

Cilt makyajının olmazsa olmaz ürünlerinden biri fondötenlerdir. Fondötenler arasında kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünlerden biri Avon Calming Effects fondötendir. Kapatıcı yapısı ile günlük makyajların vazgeçilmezi olan bu ürün özel günlerde yapılan yoğun makyajlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Nemlendirici özelliği sayesinde cildi kurutmaz ve cilde aydınlık bir görünüm kazandırır. Likit yapısı dolayısıyla ciltte kolayca dağılan bu ürün cilt tonunu saniyeler içinde eşitleyerek cildin sağlıklı gözükmesine destek olur. Ciltteki lekeleri kusursuz bir şekilde kapatarak son derece pürüzsüz bir cilt vadeder. Pompa yardımıyla sıkılan bu ürün, istenilen yoğunlukta cilde uygulanarak kullanılabilir. Uygun bir fırça ya da makyaj süngeri yardımıyla cilde uygulanabilir. Sizler de Avon Calming Effects Nude Fondöten 30 ml fiyatı ve detaylarını Trendyol’dan öğrenebilirsiniz. Avon Calming Effects Nude Fondöten 30 ml yorumları ve değerlendirmeleri kısmından ürünle ilgili fikir sahibi olabilir ve dilerseniz ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.