Arzum Ar5070 Protouch Profesyonel Saç Kurutma Makinesi Siyah

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.135 TL1.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum Ar5070 Protouch Profesyonel Saç Kurutma Makinesi Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEPSİBİZDEE Satıcı Ünvanı: ADEM DİNSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010353074
    Bu ürün HEPSİBİZDEE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler fan seviyeleri 3 sıcaklık seviyeleri 3 soğuma seviyesi evet ürün tipi saç kurutma makinesi maksimum güç 2200 motor tipi ac motor yayıcı aksesuarları evet saç hacimlendirici aksesuarı evet saç düzleştirici aksesuarı evet iyon teknolojisi hayır özel nitelikler 2200 w profesyonel ac motor 3 ısı, 2 hız ayarı soğ renk (üreticiye göre) siyah ağırlık (üreticiye göre) 0.93 ambalaj boyutu 26 cm / 10 cm / 31 cm üretici garantisi 3 yıl arzum elektrikli ev aletleri garantilidir üretim yeri türkiye ambalaj genişliği 26 ambalaj yüksekliği 10 ambalaj derinliği 31 çevre ölçüsü 103 cm

Ürün Özellikleri

  • Güç 2200 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Standart
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
Geri Bildirim Ver

Arzum AR5070 1208148 Protouch Profesyonel Siyah Saç Kurutma Makinesi

Saç bakımının vazgeçilmez gereçleri arasında yer alan saç kurutma makineleri, kullanışlı özellikleriyle öne çıkar. Yüksek performansı ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Arzum AR5070 Protouch saç kurutma makinesi, kurutma ve şekillendirme noktasında beklentileri sonuna kadar karşılar. Yeni nesil teknolojiyle geliştirildiğinden son derece dikkat çekici fonksiyonlara sahiptir. Saçlara parlak ve bakımlı bir görünüm kazandırarak profesyonel bir kullanım sunar. Şekillendirme işlemlerinde çeşitli aparatlarla pratik biçimde göz alıcı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Şık tasarımıyla da kullanıcılardan tam not alan Arzum AR5070 Protouch saç kurutma makinesi ile kişisel bakım seanslarını keyifle tamamlayabilirsiniz.

  • Güç: 2200 W
  • Renk: Siyah
  • Isı Ayarı: 3 Kademeli

Arzum AR5070 Protouch Siyah Saç Kurutma Makinesinin Özellikleri

Arzum AR5070 Protouch Siyah Saç Kurutma Makinesinin Özellikleri

Estetik tasarımı ve fonksiyonel detaylarıyla beğeni toplayan Arzum AR5070, teknik özellikleri ile saçlarınızı kısa sürede kurutur ve şekillendirir. Pratik kullanım avantajı sağlayan saç kurutma makinesi, 2200 W güç kapasitesine sahiptir. Farklı sıcaklık ayarlarında güçlü hava üflemesi sağlayarak arzu edilen görünümün elde edilmesine yardımcı olur. İşlevsel özelliklerin yanı sıra şık tasarımıyla da tam not alan ürün siyah renkli görünümüyle dikkat çeker. Zarif ve modern çizgileri sayesinde bulunduğu alana şık bir hava kazandırır. Ayrıca ergonomik tasarımıyla da kullanım esnasında konforu üst düzeyde yaşatır. Avuç içine tam oturan tutma sapı, saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirmenize olanak tanır. Kompakt boyutu ve hafifliği sayesinde tuş kontrollerini tek elle yapabilirsiniz. Asma aparatı ile makineyi sorunsuz şekilde saklayabilirsiniz.

Arzum Profesyonel Saç Kurutma Makinesi Saça Zarar Verir mi?

Arzum Profesyonel Saç Kurutma Makinesi Saça Zarar Verir mi?

Arzum AR5070 Protouch siyah profesyonel saç kurutma makinesi oldukça kullanışlı ve fonksiyonel bir üründür. Kalın, ince, kıvırcık ve dalgalı saç tiplerinde kullanım için ideal bir yapı sunar. Arzum AR5070 Protouch siyah profesyonel saç kurutma makinesinin farklı ısı ayarlarında hava üfleme seçeneği saç tellerinin zarar görmeden kurutulmasına ve şekillenmesine olanak tanır. 3 kademeli ısı ve 2 kademeli hız ayarı, saç tipine uygun sıcaklık değerleri sayesinde doğal şekillendirme avantajı sunar. Elektriklenme, kabarma ve matlaşma gibi sorunların önüne geçen cihaz, çeşitli başlıklarıyla saç tellerine hacim kazandırır. Difüzör başlık dalgalı ve kıvırcık saçları etkili hava akımıyla kuruturken doğal görünümün korunmasına yardımcı olur. Saç düzleştirici aksesuar ise kusursuz şekilde fön çekmeniz için elverişlidir.

Arzum AR5070 Protouch Saç Kurutma Makinesi Kaliteli mi?

Arzum AR5070 Protouch Saç Kurutma Makinesi Kaliteli mi?

Arzum AR5070 2200 W siyah Protouch saç kurutma makinesi, yüksek motor kapasitesi sayesinde saç bakım işlemlerinde büyük kolaylık sağlar. Özel teknolojiyle geliştirilen dayanıklı AC motor, yüksek kaliteli malzeme yapısıyla uzun ömürlü kullanım imkânı sağlar. Yıpranma, aşınma ve motor arızasına karşı korumalı yapı sayesinde kalitesini her kullanımda kanıtlamayı başarır. Yeni nesil fan sistemi, hava girişinde ve çıkışında motoru koruyarak istenmeyen durumların önüne geçer. Uzun yıllar formunu koruyan dayanıklı cihaz, aşırı ısınmaya karşı da direnç gösterir. Ayrıca dış etkenlerden kaynaklanan çizilmelere ve darbelere dayanıklılık göstererek uzun yıllar boyunca size eşlik eder. Enerji tasarrufu açısından da elverişli olan saç kurutma makinesi, yüksek motor kapasitesine kıyasla oldukça düşük seviyede enerji harcar. Dolayısıyla saç bakımınızı konforlu şekilde yaparken bütçenizi korumanız da mümkün olur. Trendyol’da Arzum AR5070 Protouch siyah profesyonel saç kurutma makinesi yorumlarını inceleyerek farklı kullanıcıların değerlendirmelerine göz atabilir, beklentilerinizi karşılayacak bu cihazı vakit kaybetmeden sepetinize ekleyebilirsiniz.