Arap Makyaj Dünyası Gece & Gündüz Yüz Bakım Kremi (2x20ml)

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arap Makyaj Dünyası Gece & Gündüz Yüz Bakım Kremi (2x20ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arap Makyaj Dünyası Satıcı Ünvanı: RBA KOZMETİK GİYİM OTOMOTİV SAĞLIK KİŞİSEL BAKIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734176648900001 Vergi Kimlik Numarası: 7341766489
    Bu ürün Arap Makyaj Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • İçerik E Vitamini
Geri Bildirim Ver

Arap Makyaj Dünyası Gece & Gündüz Leke Önleyici Yüz Kremi (2×20 Ml) Cilt Yenileyici, Akne, Sivilce, Siyah Nokta

Güzel görünmek ya da sağlıklı bir cilde sahip olmak istediğinizde kozmetik ürünleri araştırmaya başlarsınız. Özel formülle üretilen Arap Makyaj Dünyası yüz kremi ihtiyaçlarınızı ön planda tutar. Cildinizin su kaybını önlemeye yarayan bu krem nem dengesi oluşturarak kurumayı engeller. Her türlü dış etkenden olumsuz etkilenen cildiniz gece & gündüz kremine ihtiyaç duyar. Derinizi yenileme özelliğinden dolayı sıklıkla tercih edilen bu ürün akne, sivilce ve siyah noktadan şikayetçi olan birçok kişinin sorununu çözmeye yarar. Sağlıklı bir görünüm için bakım ürünleriniz arasında yer alır. Gece kullanımı için ayrı, gündüz kullanımı için ayrı üretilen leke önleyici, krem formunda hazırlandığı için kullanımı oldukça kolaydır. İçerdiği E vitamini cildin en iyi şekilde görünmesine ve yenilenmesine yardımcı olur.

  • Leke önleyici ve leke giderici
  • Dış etkenlere karşı cilt koruma
  • Nem dengesini sağlama

Arap Makyaj Dünyası Gece&Gündüz Leke Önleyici İçeriği

Arap Makyaj Dünyası Gece&Gündüz Leke Önleyici İçeriği

Cilt sağlığınıza ve güzel görünme isteğinize önem veriyorsanız, bakım ve onarımda büyük rol alan Arap Makyaj Dünyası 6923662600163 kodlu ürünü yüz kremini güvenle kullanabilirsiniz. Sadece cilde sürerek kullanılması size kolaylık sağlar. Nemlendirme özelliğiyle kuruyan derinizi yumuşatan bu ürün, onarıcı etkisiyle de tercih edilen bakım kremleri arasında yer alır. Arap Makyaj Dünyası gece & gündüz leke önleyici yüz kremi (2×20 ml) cilt yenileyici, akne, sivilce, siyah nokta kullananlar kısa zamanda etkisini görürler. Ürün, leke giderici özelliğiyle ön plana çıkar. Yüzünüzde oluşan ve sizi rahatsız eden siyah noktaları, cildi sıkılaştırma özelliği sayesinde yok eder. Arap Makyaj Dünyası gece & gündüz leke önleyici yüz kremi cildinizle ilgili şikayetlerinizde çözüm olma yolunda avantaj sağlar. Akne ve sivilcelerden kurtulmak istediğinizde bu ürünü tereddüt etmeden tercih edersiniz.

Arap Makyaj Dünyası Gece&Gündüz Leke Önleyici Güvenilirliği

Arap Makyaj Dünyası Gece&Gündüz Leke Önleyici Güvenilirliği

Cildiniz için bir kozmetik ürüne ihtiyaç duyduğunuzda güvenilir olması sizin için önemlidir. E vitamini içeren özel formülü ile krem formunda hazırlanan leke önleyiciye gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz. Arap Makyaj Dünyası gece & gündüz leke önleyici (2×20 ml)cilt yenileyici, akne, sivilce, siyah nokta cildinizin doğal rengini koruduğu gibi yumuşak olmasını da sağlar. Güneşten, rüzgardan etkilenen teninizde oluşan ton farklılıklarını giderici özelliğiyle ilginizi çeker. Sürülerek kullanıldığı için masaj yaparak emilimi sağlanır. Kısa sürede etkisini göstererek gününüzü güzelleştirir. Arap Makyaj Dünyası gece & gündüz leke önleyici (2×20 ml) cilt yenileyici, akne, sivilce, siyah nokta yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir ve cildiniz için doğru tavsiyelere sahip olabilirsiniz. Sivilcelerden kurtulmak için elinizin altında bulundurmak istediğiniz bu kreme bakım ürünleriniz arasında yer verebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Arap Makyaj Dünyası Gece&Gündüz Leke Önleyici

Uygun Fiyatlı Arap Makyaj Dünyası Gece&Gündüz Leke Önleyici

Kalıcı etkisiyle müşterilerin güvenle kullandığı leke önleyiciye uygun fiyatıyla sahip olabilirsiniz. E vitamini sayesinde cildin canlı görünmesini sağlar. Pürüzsüz bir görünüm kazandırarak gün içerisinde kendinizi iyi hissetmenize yarar. Bakımlı biri olarak girdiğiniz ortamlarda ışıldayan teniniz ile fark edilmeniz kaçınılmaz olur. Arap Makyaj Dünyası gece & gündüz leke önleyici (2×20 ml) cilt yenileyici, akne, sivilce, siyah nokta fiyatı ile de size avantaj sağlar. Canlı ve ışıltılı görünüme kavuşturan bu kozmetik ürün birçok ihtiyacınızı gidermede önemli rol oynar. Yüzünüzde oluşan çillerin giderilmesinde, ölü derinizin temizlenmesinde size yardımcı olur. Besleyici bakım seti sayesinde güzel görünmekten ödün vermezsiniz ve kendinizi mutlu hissedersiniz. Sizi canlı ve parlak bir cilde kavuşturan Arap Makyaj Dünyası gece & gündüz leke önleyici (2×20 ml) cilt yenileyici, akne, sivilce, siyah nokta satın al seçeneğine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.