Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı 100ml

221,36 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: noche_16 Satıcı Ünvanı: NOCHE MEDİKAL KOZMETİK TANITIM PAZARLAMA E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631186799800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311867998
    Bu ürün noche_16 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Antik mineral saf magnezyum masaj yağı %100pure 100ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı

Gündelik yorgunluklardan, çeşitli eklem ve kas ağrılarından kurtulmak için alternatif çözümler arasında masaj yer alır. Masaj yapmak istediğiniz bölgeye Antik Mineral saf magnezyum masaj yağı kullanarak kısa sürede etkili bir sonuç alabilirsiniz. Antik mineral magnezyum yağı içeriğinde saf magnezyum değerleri bulundurur. Yatıştırıcı ve gevşetici etkisi sayesinde ağrı ya da sancı hissedilen bölgelerin kısa sürede rahatlamasında etkilidir. Tüm vücut için kullanılabilir bir özelliğe sahip olan bu ürünü düzenli bir şekilde kullanarak ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bununla birlikte hızlı emici bir yapıya sahip olduğundan masaj yağı kısa sürede teninize nüfus eder ve etkisini göstermeye başlar. Masaj ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız tercihinizi Antik Mineral markasının saf magnezyum masaj yağından yana kullanabilirsiniz.

  • Saf magnezyum masaj yağı
  • Kısa sürede rahatlatıcı özelliği
  • %100 saf ve doğal içerik

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı Özellikleri

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı Özellikleri

Magnezyum çeşitli rahatsızlıkları iyileştirmesi bakımından dikkat çeken minerallerden biridir. Antik mineral saf magnezyum masaj yağı yorumları ve müşteri dönüşleri de oldukça olumlu yönde şekillenir. Migren ağrılarının azalmasında etkili olan magnezyum yağı aynı zamanda cildin fazla yağdan arınmasını da sağlar. Tansiyon rahatsızlığınız bulunuyorsa da bu ürünü kullanabilirsiniz. Böylelikle tansiyon dengeleme özelliğinden faydalanarak kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz. Stresin ve kaygının azalması için de saf magnezyum yağını değerlendirebilirsiniz. Masaj yaparken kullanılabilecek alternatif bir seçeneği oluşturan saf magnezyum olan bu ürün ayrıca hoş kokusu ile de dikkat çeker. Eklem ağrısı olan bölgeye yağdan yeterli miktarda sürerek ovalayabilirsiniz. Bu sayede masaj yağı kısa sürede cildinizde emilerek rahatlamanız da büyük etki oluşturur. Kolay bir kullanıma sahip olması bakımından da saf magnezyum yağını masaj yaparken kullanabilirsiniz.

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı Avantajları

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı Avantajları

Sağlamış olduğu faydalar ve sunduğu avantajlar bakımından Antik Mineral markasının üretimi olan masaj yağı ilgi ile karşılanır. Magnezyumun içeriğinde bulunan mineraller yoğun bir şekilde etki sağlayarak masaj esnasında rahatlama hissiyatı oluşturur. Bunun yanı sıra Antik Mineral saf magnezyum masaj yağı kullananlar tarafından da büyük beğeni ile karşılanır. Gebelikte oluşan kasılmalar için de rahatlıkla saf magnezyum masaj yağı ile kasılma olan bölgelerinize masaj yapabilirsiniz. Bu sayede magnezyumun tüm faydalı içeriklerinden yararlanabilir ve uzun süre rahatlama hissedebilirsiniz. Üstelik fiyat bakımından da bu ürün bütçeye uygunluk gösterir. Masaj yağı almak ya da eklem ağrılarını gidermek istiyorsanız tercihinizi magnezyum olan bu üründen yana kullanabilirsiniz. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu etkileyici ürün sayesinde ağrılarınızı kendiniz de gidermeye başlayabilirsiniz.

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı Fiyatı

Antik Mineral Saf Magnezyum Masaj Yağı Fiyatı

Kalp hastalıklarını önlemesi ve dişleri güçlendirmesi gibi çeşitli faydaları bulunan bu ürünü aynı zamanda masaj yapmak için de tercih edilebilir. Saf magnezyum yağı içeriği ile doğal bir ürün olarak karşınıza çıkar. Antik Mineral saf magnezyum yağı fiyatı açısından değerlendirildiğinde de fiyat performans ürünü de denilebilir. Siz de Antik Mineral saf magnezyum masaj yağı satın alabilir ve çeşitli bölgelerde oluşan ağrılar için kullanabilirsiniz. Ağrılarınızın giderilmesinde, kas ve kemik dokularının korunmasında etkili olması için saf magnezyum yağının faydalarından yararlanabilirsiniz. Bu ürün ile kendinize masaj yaptıktan ya da çevrenizdekilerden yardım aldıktan sonra uyku probleminizi de giderebilmeniz mümkündür. Stresin azalması ve rahatlama hissiyatının gelmesi ile rahat bir uyku çekmeye başlayabilirsiniz. Her bakımdan değerlendirebileceğiniz etkili ürünlerden biridir. Bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.