Thalia Gözenek Sıkılaştırmaya & Arındırmaya Yardımcı Tonik 200 ml Aha Bha Glikolik Asit % 5 -200 ml

179,17 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Thalia Gözenek Sıkılaştırmaya & Arındırmaya Yardımcı Tonik 200 ml Aha Bha Glikolik Asit % 5 -200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thalia Natural Beauty Satıcı Ünvanı: AKTEN KOZMETİK SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042080820400001 Vergi Kimlik Numarası: 0420808204
    Bu ürün Thalia Natural Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia aha+ bha + glikolik asit %5 tonik cildin nazikçe ölü deri, yağ, kir ve makyaj kalıntılarından arındırılmasına, gözenek görünümünün azaltılmasına ve sebum salgısının dengelenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki aha konsantrasyonu cilt yüzeyinden ölü hücrelerin uzaklaştırılmasında olumlu işleve sahiptir. Nazik soyucu etki göstererek cildin yenilenmesine ve daha iyi bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. glikolik asit ise cilde etkili ve hızlı bir şekilde nüfuz ederek cildin pürüzsüz, yumuşak ve nemli bir görünüm kazanmasına destek olur. cildin yenileyerek yaşlanma belirtilerine karşı korunmasında etkilidir. Kullanım şekli: Gün sonunda temizlenmiş cildinize pamuk yardımı ile uygulayınız. göz ile temasından kaçınınız. Uyarılar: çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. gözle temasından kaçınınız. haricen kullanılır. beklenmeyen bir etki gördüğünüzde doktorunuza başvurunuz. İçindekiler / Ingredients: INGREDIENTS: AQUA(WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCOLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, INULIN, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, FRUCTOSE, TETRASODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
Geri Bildirim Ver