Thalia Aydınlatıcı Vitamin C Micellar Makyaj Temizleme Suyu - 300 ml

198,80 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
198,90 TL

Ürün Bilgileri

Thalia Aydınlatıcı Vitamin C Micellar Makyaj Temizleme Suyu - 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NS KOZMETİK PLUS Satıcı Ünvanı: NURİ SARIKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7490132120
    Bu ürün NS KOZMETİK PLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia mıselar temizleme suyu cilt üzerinde etkili çok güçlü bir yüz ve makyaj temizleyicidir. Thalia micellar temizleme suyu nazik dokusu ile sadece yüz makyajını değil, göz makyajını da temizlemek için idealdir. C vitamini ile zenginleştirilmiş özel formülü ile cildi kurutmadan mükemmel bir şekilde temiz bırakır ve düzenli kullanımda cildi aydınlatır. Bu ürün vegan ve parfümsüz olarak formüle edilmiştir. Kullanım şekli: Ürünü pamuklu ped üzerine tamamen ıslanıncaya kadar dökün. Yüz makyajını temizlemek ve çıkarmak için nazikçe yüzünüzü silin. Göz makyajını çıkarmak için pedi birkaç saniye kapalı göz kapaklarının üzerinde tutun, ardından nazikçe silin. Günlük kullanım içindir. Durulamaya gerektirmez. Uyarılar: çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Gözle temasından kaçınınız. Haricen kullanılır. Beklenmeyen bir etki gördüğünüzde doktorunuza başvurunuz içindekiler / ıngredients: Aqua(water), poloxamer 184, propylene glycol, dısodıum cocoamphodıacetate, cıtrıc acıd, glycerın, sodıum ascorbyl phosphate, cıtrus paradısı fruıt extract, cıtrus paradısı peel extract, polyamınopropyl bıguanıde, tetrasodıum edta, benzyl alcohol, dehydroacetıc acıd.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver