Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 ML (Liposomal Vitamin C%10 + Niacinamide %10)

Ürün Bilgileri

Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 ML (Liposomal Vitamin C%10 + Niacinamide %10)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pure Choice Satıcı Ünvanı: PURE CHOICE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733098638000001 Vergi Kimlik Numarası: 7330986380
    Bu ürün Pure Choice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 ML (Liposomal Vitamin C%10 + Niacinamide %10)

Vitamin serumu gibi cildi besleyip ona iyi bakan cilt bakım ürünlerine sıkça ihtiyaç duyulur. Doğru seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken pek çok kriter vardır. Bunlardan bazıları ürünün doğal içeriğe sahip olması, alkol içermemesi ve dermatolojik olarak test edilmiş olmasıdır. Bu yönlerden hafif ve kaliteli yapıya sahip Pure choice aydınlatıcı C vitamini serumu 30 ml (liposomal vitamin C%10 + niacinamide %10), müşterilerinden beğeni toplar. Sağlıklı ve ışıldayan bir cilde sahip olmak için biçilmiş kaftandır. Kullanımı kolaydır ve düzenli kullanıldığı takdirde cildinizde gözle görülür fark yaratır. Sağlık açısından herhangi bir şüphe barındırmayan içeriği ile gönül rahatlığıyla kullanıma hazırdır. Siz de cilt bakımına gerek duyuyorsanız çoğu kişinin favorisi olan bu serum seçeneğini deneyimleyebilirsiniz.

  • Parfümsüz içeriği
  • Vegan yapısı
  • Tüm cilt tiplerine uygun olması

Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 Ml Özellikleri

Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 Ml Özellikleri

Cilt açısından faydalı ve yapısı ile doğal özellikler sunan cilt bakım ürünleri ön plana çıkar. Pure choice aydınlatıcı C vitamini serumu 30 ml (liposomal vitamin C%10 + niacinamide %10) yorumları, ürünün basit uygulama adımları takip edildiğinde hayal edilen cilde kavuşulduğu yönündedir. Vegan özelliğe sahip bu ürünün yapısında yalnızca bitkisel bileşenler bulunur. Cilde zararlı etkileri olan ve sakınılması gereken parfüm ya da boya gibi maddeleri içermez. Müşterisinin sağlığını gözetmeyi amaçlayan bu ürün, tamamen doğal ve faydalı bitki özlerinden oluşan içeriğiyle dikkat çeker. Düzenli kullanım sağlandığında cildi daha ışıltılı gösterir ve canlı bir görünüm kazandırır. Cildi gün içinde maruz kalınan olumsuz dış etkenlere karşı korur. Aynı zamanda cilt tonunu düzenleyerek daha pürüzsüz bir görünüm sağlayan bu serumu siz de tercih edebilirsiniz.

Pure Choice C Vitamini ve Cilde Olumlu Etkileri

Pure Choice C Vitamini ve Cilde Olumlu Etkileri

Vücudun temel görev ve fonksiyonlarını yerine getirmesi için bazı vitaminlere ihtiyacı vardır. Bunlardan en önemlilerinden biri de C vitaminidir. C vitamini, cilt bakımı da dahil olmak üzere çoğu alanda oldukça önemlidir. Bu sebeple yeterli seviyede alınamadığı durumlarda ek takviyesi önemlidir. Pure choice aydınlatıcı C vitamini serumu 30 ml (liposomal vitamin C%10 + niacinamide %10) kullananlar, ciltleri için ihtiyaç duydukları C vitamininin tümünü bu yolla karşılayabilirler. C vitamini, yaşlanma karşıtı tedavilerde ön plana çıkar. Çünkü bu vitamin, cilde genç ve enerjik bir görünüm verir. Dış faktörler sebebiyle oluşan cilt hasarlarının giderilmesine yardımcı olur. Bağ dokusunu güçlendirerek vücut bütünlüğünü koruyan kolajen üretimini destekler. Böylece cilde güç, esneklik ve dayanıklılık verir. Ayrıca bu vitamin göz altı morluklarına da derinlemesine bakım yapar.

Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 Ml Fiyatı

Pure Choice Aydınlatıcı C Vitamini Serumu 30 Ml Fiyatı

Pure choice aydınlatıcı C vitamini serumu 30 ml (liposomal vitamin C%10 + niacinamide %10) fiyatı, cilde yaptığı bakım ve doğal içeriği göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, cildin yenilenmesine de yardımcı olur. Cilt tonunu düzenleyerek ışıl ışıl ve kusursuz bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Yaşlanma karşıtı C vitamini, daha genç bir görünüm imkanı verir. Alkol içermez ve tamamen vegandır. Daha sağlıklı görünen bir ten için cilt bakım rutininde olmazsa olmazdır. Cildi temizledikten sonra yüze ve boyna üçer damla damlatıp parmak uçları ile dairesel hareketler yaparak yumuşak bir şekilde cilde uygulanır. Pure choice aydınlatıcı C vitamini serumu 30 ml (liposomal vitamin C%10 + niacinamide %10) satın almak için Trendyol üzerinden araştırma yapabilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.