Pastel Muse X Ekin Anıl Oje Seti

252,58 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pastel Muse X Ekin Anıl Oje Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekol İtriyat Kozmetik Satıcı Ünvanı: EKOL ITRİYAT KOZMETİK OTOMOTİV TURİZM GIDA İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166037963000001 Vergi Kimlik Numarası: 1660379630
    Bu ürün Ekol İtriyat Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pastel olarak sanatın iyileştirici ve birleştirici gücüne inanıyoruz. Bu duygudan yola çıkarak başarılı sanatçılar Ekin Anıl, Mehmet Sinan Kuran, Mert Tugen ve Rana Balca Aytekin'in büyülü ilham yolculuklarını paylaştıkları yeni oje koleksiyonumuz Muse Pastel'i sizlerle buluşturuyoruz. Muse Pastel Oje setleri ile sanattan ilham alınan renkleri tırnaklarına taşı! Rana Balca'nın kişisel renk paletinden ilham alınan pembe, sarı, lila ve derin mavi renklerinden oluşan 4 farklı oje, bu sette buluştu! Sanatçının Pastel için özel olarak hazırladığı eserine kutunun ön yüzünde yer verilirken kutunun içinde yer alan kart sayesinde bu eserin bir kopyasına sahip olacaksınız. Kapaklarındaki etiketlerle aşık olacağınız bu ojeler, Uzun süre kalıcı etkisiyle 6 güne kadar kalıcılık Üstün renk örtücülüğüyle ilk katta kolay ve hızlı bir şekilde renk örtücülüğü Özel formülasyonu sayesinde tek seferde kolay ve pürüzsüz uygulama Aşınmaya dayanıklı özel komplesiyle tırnak yüzeyindeki soyulmayı ve tırnak uçlarındaki aşınmayı iyileştirmeye yardımcı Ultra parlak yapısıyla 5 günden fazla parlaklık Özel kesim flat fırçası sayesinde tırnaklarınızı en iyi şekilde kavrayarak tek seferde kolayca uygulama Örtücülük - %97 beğendi * Parlaklık – %98 beğendi * Uygulama Kolaylığı – %97 beğendi* Kuruma Süresi – %92 beğendi* * Kullananların panel test sonuçlarına göre kanıtlanmış oranlardır. Temiz içerikli olan Pastel Ojeler 21 maddeyi içermez: Animal Derived Ingredients, Toluene, Benzene, Xylene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Phthalates, Parabens, Cyclic Silicones, Camphor, Methyl Ethyl Ketone (MEK), Glycol Ethers, Hydroquionone, 4-Methoxyphenol (MEHQ), Triphenyl Phosphate (TPP), Nonylphenol Ethoxylated, Tert-Butyl Hydroperoxyde, Chromium Oxide Greens, CMR Substances, Synthetic Fragrances, Ethyl Tosylamide. Cruelty Free, vegan ve helal içeriklidir. Clean Nail Polish. Paraben ve gluten içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Görünüm Parlak
Geri Bildirim Ver