meri aromaterapi %100 Saf Aphrodite - Dişil Enerji Roll Uçucu Ve Sabit Yağ Karışımı Aromaterapi 10 Ml

330 TL

Ürün Bilgileri

meri aromaterapi %100 Saf Aphrodite - Dişil Enerji Roll Uçucu Ve Sabit Yağ Karışımı Aromaterapi 10 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meri Aromaterapi Satıcı Ünvanı: SERDAR İNCEKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4770190812
    Bu ürün Meri Aromaterapi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meri Aromatherapy ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağları ile formüle edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik boya ve koruyucu içermez. İçindekiler/Ingredients: Organik Soğuk Sıkım Jojoba Yağı (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Itır Uçucu Yağı (Pelargonium graveolens oil), Ylang Ylang Uçucu Yağı (Cananga odorata flower oil), Portakal Uçucu Yağı (Citrus sinensis peel oil), Yasemin Uçucu Yağı (Jasminum Officinale Flower Oil) Kullanım Talimatı: Dilediğiniz her an enerjinizi yükseltmek için uygulayabilirsiniz. Uyarılar: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Gözler ile temastan kaçının, temas halinde bol su ile yıkayınız. Hamileler, emziren anneler ve solunum sistemi hastalığı olan kişiler kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Gıda maddelerinden uzak tutunuz. Sakın tatmayınız veya içmeyiniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta, ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız. Boyun/ bilek bölgenize gün içersinde dilediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver