Luv it! Siyah Nokta Gözenek ve Sivilce Karşıtı Serum 30 ml

Ürün Bilgileri

Luv it! Siyah Nokta Gözenek ve Sivilce Karşıtı Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luv it! Satıcı Ünvanı: KALİA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0492057661300001 Vergi Kimlik Numarası: 4920576613
    Bu ürün Luv it! tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luv it! Gözenek Sıkılaştırıcı & Aydınlatıcı Serum Niacinamide 10% Zinc 1% Witch Hazel 1% • Sebum salgısını dengeler • Genişlemiş gözenek görünümünün azalmasına yardımcı olur • Eşit olmayan cilt tonunu dengelemeye yardımcı olur • Cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olur • Cildinizin doğal bir şekilde parlamasını sağlar • Düzenli kullanıldığında oluşabilecek cilt lekelerine karşı bariyer oluşturur • Dermatolojik olarak test edilmiştir • Ürün içeriği 30 ml'dir Kullanımı: Sabah ve akşam rutininizde, temiz cildinize birkaç damla serumu tamamen absorbe edilene kadar hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Kuruduktan sonra nemlendirici kullanabilir, makyaj yapabilirsiniz. Uyarılar: Alerjik reaksiyonlara karşı cildinizin ufak bir kısmında test ediniz. Beklenmeyen bir durumda ürünü kullanmayı bırakıp dermatoloğunuza başvurunuz. Sadece harici kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Ürün asit içermesi sebebiyle kullanım sonrası güneşe maruz kalınacak ise güneş koruyucu kullanınız. Ağzı kapalı olarak güneş ışığından uzak ve serin yerde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. İçindekiler / Ingredients: Aqua, Niacinamide, Glycerin, HamamelisVirginiana Leaf Extract, Allantoin, Panthenol, Zinc Sulfate, Hyaluronic Acid,Hydroxyethylcellulose, Arginine, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Disodium EDTA,Ethylhexylglycerin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • İçerik Niacinamide
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
Geri Bildirim Ver

Luv it! Siyah Nokta Gözenek ve Sivilce Karşıtı Serum 30 ml

Cilt bakımı açısından gözeneklerin açık olması ve siyah lekelerin yok edilmesi önem taşır. Bu sayede cildiniz daha parlak ve renkli bir görünüm kazanır. Bu gibi problemlerin cildinizde oluşturduğu istenmeyen görüntüleri engellemek için Luv it! siyah nokta gözenek ve sivilce karşıtı serum 30 ml ürününü tercih edebilirsiniz. Bunun yanında cilt sağlığı açısından aknelerin de açık olması ve temizlenmesi gerekir. Bu problemlerin tamamı ürün sayesinde giderilir ve daha sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak mümkün olur. Her kadının hayali olan parlak ve sağlıklı cilde sahip olmak için Luv it serum ile cilt rutini oluşturabilirsiniz. Etkili sonuçları ve pratik kullanımı ile sivilce karşıtı ürün yüzünüzde çıkan diğer sivilce problemleri için de etkili bir çözüm sağlar.

  • Kokusuz
  • Her cilt tipine uygun
  • İdeal boyut

Luv it! Sivilce Karşıtı Serum 30 ml Özellikleri

Luv it! Sivilce Karşıtı Serum 30 ml Özellikleri

Gözenekler için etkili bir kullanım sağlayan ürün gözeneklerin görünümünü azaltır. İçerdiği %10 oranında niacinamide, %1 oranında zinc, %1 oranında ise cadı fındığı maddeleri ile sağlıklı ve etkili bir sonuç verir. Bununla birlikte ürünün kullanımı birçok faydayı da beraberinde getirir. Bu doğrultuda ürün sebum salgısını dengeler. Gözeneklerin genişlemesini engelleyerek daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Bu bakımdan Luv it! siyah nokta gözenek ve sivilce karşıtı serum 30 ml kullananlar bu avantajlara sahip olurlar. Diğer taraftan ürün cilt tonunun dengelenmesinde de etkilidir. Yine cildinize doğal bir güzellik katarak doğal parlaklığa ulaşmanızda yardımcı olur. Niacinamide ile cilt lekesi, sivilce gibi sorunlara karşı savaşır. Renk eşitsizliklerini ortadan kaldırır. Cadı fındığı gözeneklerin sıkılaşmasında destek sağlar.

Luv it! Siyah Nokta Sivilce Karşıtı Serum 30 ml Faydaları

Luv it! Siyah Nokta Sivilce Karşıtı Serum 30 ml Faydaları

Siyah nokta ve sivilce karşıtı ürün cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olur. Dermatolojik olarak yapılan testlerde ürünün faydası kanıtlanır. Siz de ürün içerisindeki etken maddelere karşı cildinizin reaksiyon verip vermeyeceğine ürünü bileğinizde deneyerek bakabilirsiniz. 30 ml’lik ambalajıyla dikkat çeken ürünün alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli bir şekilde kullanılması önemlidir. Bunun için Luv it! siyah nokta gözenek ve sivilce karşıtı serum 30 ml yorumları kısmını takip ederek dikkat edilmesi gereken noktaları inceleyebilirsiniz. Ürünün kullanımı üründen sonuç alınması bakımından önemlidir. Bu bağlamda sabah ve akşam temizlenmiş cildinize ürünü kullanabilirsiniz. Hafifçe masaj yapılarak uygulanan serum kuruduktan sonra makyaj ve nemlendirici ile yenileme yapılabilir. Bütün bunlar çerçevesinde ürün etkili kullanımı ve cildiniz açısından sağladığı faydalar sebebiyle cilt bakımı için tercih edebileceğiniz bir serumdur.

Luv it! Siyah Nokta Gözenek Karşıtı Serum 30 ml Fiyatı

Luv it! Siyah Nokta Gözenek Karşıtı Serum 30 ml Fiyatı

Özelliklerine ve içeriğine göre farklı fiyatları ile dikkat çeken ürünün bu bakımdan sabit bir fiyatı bulunmaz. Bu doğrultuda ürünün içeriği, markası, formülü ve piyasa şartları ürünün fiyatına etki eden önemli faktörlerdir. Bunun yanında serum her bütçeye hitap eden fiyatı ile dikkat çeker. Luv it! siyah nokta gözenek ve sivilce karşıtı serum 30 ml fiyatı içi bu bağlamda ürünle ilgili fiyat araştırması da yaparak uygun fiyata ürünü temin edebilirsiniz. Diğer taraftan ürünün faydalarından ve avantajlarından faydalanmak isteyenler ve Luv it! siyah nokta gözenek ve sivilce karşıtı serum 30 ml satın almak isteyenler öncesinde yorumlar kısmını inceleyebilir. Ürünü deneyen ve deneyimlerini paylaşan müşterilerin fikirlerine göz atarak son kararınızı verebilirsiniz. Siz de ürünü kolay bir şekilde Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.