Flormar Hızlı Kuruyan Oje (SİYAH) - Quick Dry Nail Enamel - Qd10 Black Minimalism - 8690604234042

175 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Hızlı Kuruyan Oje (SİYAH) - Quick Dry Nail Enamel - Qd10 Black Minimalism - 8690604234042

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORs Satıcı Ünvanı: ÖMERCAN KALYON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930630719
    Bu ürün COLORs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Hızlı Kuruyan Oje (Siyah) QD10 Black Minimalism, çarpıcı ve dikkat çekici tırnaklar elde etmeyi sağlayan bir oje çeşididir. Parlak bir bitişe sahip olan bu Flormar oje ile hızlıca bakımlı görünen tırnaklara sahip olunabilir. Flormar hızlı kuruyan oje, siyah rengi sayesinde tüm cilt renklerine kolaylıkla uyum sağlar. Flormar Quick Dry siyah oje yoğun pigmentli yapısıyla tek kat uygulandığında bile üstün örtücülük sağlar. Flormar uzun süre kalıcı oje, Quick Dry teknolojisi sayesinde 60 saniye içinde kurur. Sabitlendikten sonra bulaşma ve dağılma yapmaz. Bu sayede kısa sürede hazırlanılması gereken zamanlar için ideal bir seçimdir. Flormar hızlı kuruyan siyah oje ince yapısıyla tırnak üzerinde ağırlık hissi oluşturmaz. İnce uçlu aplikatörü sayesinde bulaşma yapmadan pratik bir şekilde uygulanabilir. Dayanıklı formülü sayesinde etkileyici görünümünü uzun süre boyunca korur. Flormar ojenin canlı ve parlak rengi günlerce bozulmadan kalmayı başarır. Bu göz alıcı oje hem özel günlere hem de günlük kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Görünüm Parlak
  • RGB #0A0A0A
Geri Bildirim Ver