Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care 4 in 1 Complete Care 11 ml 8690604173358

88,84 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,93 TL

Ürün Bilgileri

Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care 4 in 1 Complete Care 11 ml 8690604173358

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Madam10 Satıcı Ünvanı: SİNE ITRİYAT PARFÜMERİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA İNŞAAT MİMARLIK MÜHENDİSLİK İTHALAT İHR.VE TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770039903400013 Vergi Kimlik Numarası: 7700399034
    Bu ürün Madam10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel malzemeleri sayesinde tırnaklarının yapısını etkili bir şekilde güçlendirir
  • tırnaklarını sertleştirecek flormar tırnak bakım ürünü, sağlıklı uzamalarına yardımcı olur ve yıpranmalara karşı dirençlerini arttırır
  • tek başına veya oje altına tek kat olarak uygulanır
  • cilde veya tırnak etine temas ederse nemli pamukla temizlenmelidir
  • uygulamadan önce el ve tırnak eti bölgesini nemlendirilmelidir
Geri Bildirim Ver

Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care 4 in 1 Complete Care 11 ml

Flormar 4'ü 1 arada tırnak bakımı - nail care 4 in 1 complete care 11 ml tırnak bakım uygulamaları için özel olarak üretilen, yapısını etkili şekilde güçlendiren özel bir üründür. Özel içerik bileşenleri tırnakları sertleştirerek estetik, hoş ve bakımlı görünmesini sağlar. Flormar tırnak bakımı uygulamaları öncesinde el ve parmak eti bölgesini nemlendirilmesi önerilir. Tüm cilt tipleri için idealdir. İçeriğindeki zengin vitamin bileşenleri tırnak ve etlerini besleyerek yeniler, onarır ve geliştirir. Tırnak bakım uygulamaları için özel olarak geliştirilen ürün, cilt sağlığınızı uzun süre emniyetli, sağlıklı, rahat bir şekilde koruyabilir. Tırnak bakımını pratik, sağlıklı şekilde yapmanıza olanak sağlayan bu ürün, ojenin performans kalitesini artırır. Yıpranmalara karşı direnç oluşturur. Cilde ve tırnak etine temas ettiğinde tırnak yüzeyini nemli bir pamukla temizleyebilirsiniz.

  • Güçlendirici etki
  • Özel formül
  • Fonksiyonel kullanım

Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care Özellikleri

Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care Özellikleri

Flormar 4'ü 1 arada tırnak bakımı - nail care 4 in 1 complete care 11 ml satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Tek başına ya da oje altına kullanıldığında tırnak yapısını güçlendirir. Çeşitli testlerden geçerek hizmetinize sunulan ürün, cilt elastikiyetini artırarak tırnakların sağlıklı uzamasına yardım eder. Oje üzerine uygulandığında ekstra güçlü parlaklık etkisini hissettirir. Tırnağın yapısını güçlendirerek gelişimini hızlandıran özel bakım ürün, oldukça yoğun ilgi görür. Ojesiz ve temiz tırnağa bir ya da iki kat uygulanması tavsiye edilir. Flormar 4'ü 1 arada tırnak bakımı - nail care 4 in 1 complete care 11 ml kullananlar ürünün cilt yapısını güçlendirerek, cilde parlaklık ve dayanıklılık kazandırdığını ilk uygulama sonrası fark eder. Oje altına baz olarak kullanmak istiyorsanız bir kat uygulama yaparak kurumasını bekleyebilirsiniz.

Sağlıklı Flormar Nail Care 4 in 1 Complete Care Yorumları

Sağlıklı Flormar Nail Care 4 in 1 Complete Care Yorumları

Flormar 4'ü 1 arada tırnak bakımı - nail care 4 in 1 complete care 11 ml yorumları cilt yapınız için özel olarak dizayn edilir. Ürünün oje parlaklığı ve kalıcılığını destekleyen, tırnak yapısını güçlendirerek estetik, doğal görünüm kazanmasına yardım eden tedavi edici etkileri ön plana çıkar. Ojenin parlak ve kalıcı şekilde görünmesi için oje üzerine tek kat sürülmesi ve kurumaya bırakılması gerekir. Cilt yapınızı güçlendiren sağlıklı, canlı, dinamik ve bakımlı görünmesine olanak sağlayan özel bakım ürün, tırnakların sağlıklı, rahat şekilde uzamasına yardım eder. Tırnakların yapısını etkili şekilde koruyan, sağlıklı, doğal bir şekilde uzamasına yardım eden özel bakım ürünü yıpranmalara karşı direnci artırır. Özel malzemesi tırnak sağlığınızı koruyarak derinlemesine güçlendirir. İdeal, hafif yapı özellikleriyle gittiğiniz her yerde yanınızda taşıyarak istediğiniz an pratik, rahat şekilde kullanabilirsiniz.

Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care 4 in 1 Fiyatı

Flormar 4'ü 1 Arada Tırnak Bakımı - Nail Care 4 in 1 Fiyatı

Flormar 4'ü 1 arada tırnak bakımı - nail care 4 in 1 complete care 11 ml fiyatı ürün marka ve miktarına göre farklılık gösterebilir. Performans açısından başarılı sonuçlar almanıza olanak sağlayan özel formül ürün, cildi iyileştirerek onarır. Tırnak ve etlerinin sertleşmesini önleyen, manikür yapmayı kolaylaştıran doğal besleyici bu ürünü analiz ederek kolaylıkla alabilirsiniz. Temiz bölgelere uyguladıktan sonra durulama yapmamanız gerekir. Besleyerek güçlendiren çeşitli test aşamalarından geçirilerek hizmetinize sunulan ürün, sıklıkla tercih edilir. Sertleştirmeden doğal bir şekilde uzamasına yardım eden geliştirici, tedavi edici, yüksek bakım etkisi sunan bir üründür. Cilt ya da tırnak ile temas etmesi halinde nemli bir pamukla temizleyerek uzun süren güçlendirici, parlatıcı etkisini artırabilirsiniz. Yoğun bakım etkisi sunan ürünü Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.