Farmasi Sprıng Fest Kremsi Vücut Peelingi 110 ml

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Farmasi Sprıng Fest Kremsi Vücut Peelingi 110 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gülümseten Kozmetik&Züccaciye Satıcı Ünvanı: GÜL MUTLUER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6260301297
    Bu ürün Gülümseten Kozmetik&Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki özel peeling tanecikleri ,
  • Shea yağı ve kremsi dokusu ile vücudunuzu nazikçe saracak
  • cilt yüzeyinin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasına katkıda bulunur
  • bu peelingle vücudunuzu ölü hücrelerden kolayca arındırın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Arındırıcı
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Form Peeling - Partiküllü
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi 110 ml

Bireylerin düzgün ve pürüzsüz cilt yapısına sahip olmasının yolu, düzenli peeling yapmalarından geçer. En iyi vücut peelingi alternatifleri arasında bulunan Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml kullanıcılardan tam not alır. Ürün, düzenli ve doğru miktarda uygulandığında iç ve dış etkenlerden kaynaklanan yağ ve kir birikimini de ortadan kaldırır.

 
  • Arındırıcı etki
  • Temiz ve doğal içerik
  • Partiküllü yapı

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi Özellikleri

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi Özellikleri

Sağlıklı ve pürüzsüz cilt yapısına sahip olmak için cilde uygun ürünlerin yer aldığı cilt bakım rutini oluşturmak gereklidir. Ölü derilerin gerek vücuttan gerekse cilt yüzeyinden uzaklaştırılabilmesi için peeling yapılması önemlidir. Kullanıcıların bir numaralı tercihi olan Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml cildin üst katmanını ölü derilerden arındırır. Doğal ve temiz içeriği ile öne çıkan ürün, cilt yapısına zarar vermeden temizlemeyi hedefler. Arındırıcı etkisi bulunan vücut peelingi, büyükten küçüğe herkesin vazgeçilmezi olur. Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml yağlı, karma, normal ve kuru cilt tipine sahip kişiler tarafından rahatlıkla kullanılır. Kaliteli ve dayanıklı kutu içerisinde kullanıcılara sunulan Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml uzun süre boyunca dayanıklılığını korur. Ürünün sağlam paket içerisinde gönderilmesinden dolayı gönderim esnasında kırılma ya da dökülme gibi sorunlar yaşanmaz. Kullanıcıların vücut peelingi satın almaları halinde 110 ml ürün gönderimi sağlanır.

 

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi Kullanımı

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi Kullanımı

Cilt bakım rutinlerinin olmazsa olmazları arasında bulunan Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml rahatlatıcı ve arındırıcı etki sunar. Vücut peelingi, adından da anlaşılacağı üzere bireylerin vücuduna uyguladıkları ürünler arasında bulunur. Ürünü satın alan kullanıcıların uygulama aşamasında dikkat etmeleri gereken noktalar bulunur. Elinizle ya da peeling eldiveni kullanarak vücut peelingi uygulamanız mümkün olur. Vücudun kirden ve ölü deriden arındırılmasını sağlayan Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml duş sonrasında ya da duş esnasında uygulanır. Kullanıcıların ürünü uygulamasının ilk adımında gerek el gerekse eldivene bir miktar vücut peelingi almaları yeterlidir. Vücut peelingi uygulamasının ikinci adımında ise, alınan ürün vücut yüzeyine yavaş ve hafif hareketlerle uygulanır. Cildin ürün kullanılarak ovalanması sırasında vücuda baskı yapılmaması da önemli detaylar arasındadır. Kullanıcıların vücut peelingi uygulamasında vücuda fazla baskı yapması durumunda tahriş ve kızarıklık riski vardır. Farmasi vücut peelingi kullananlar tarafından yapılan yorumlarda cilt sağlığını desteklediği üzerinde durulur.

 

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi Fiyatı ve Yorumları

Farmasi Spring Fest Vücut Peelingi Fiyatı ve Yorumları

Duşta ve/veya duş sonrasında rahatlıkla uygulayabileceğiniz Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml bütçe dostu fiyatlarla Trendyol bünyesinde yerini alır. Kadın ve erkek kullanıcılar tarafından tercih edilebilen ürün, yavaş ve dairesel hareketle vücuda uygulanır. Vücut peelingi uygulamak isteyen kullanıcıların uygulama esnasında belirli alanda 30 saniyeden fazla ovalama yapmaması önerilir. Özel geliştirilmiş içeriği sayesinde vücudunuzu arındıran vücut peelingi, 5 dakika boyunca vücutta bekletilir. TYC00417543441 kodlu vücut peelingi içerisinde partiküller bulunduğu görülür. Ürünün uygulama aşamasında içeriğinde bulunan partiküller nedeniyle baskılamadan uygulanması büyük önem taşır. Vücut peelingi 5 dakika bekleme süresinin ardından ılık su yardımıyla vücuttan uzaklaştırılır. Vücudu ölü hücrelerden arındırdığı bilinen ürün uygulamasından sonra uygulama alanının nemlendirilmesi gerekir. Trendyol üzerinden Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Farmasi Spring Fest vücut peelingi 110 ml yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.