Alldermo El Bakım Kremı Shea Butter Hındıstan Cevızı 30 ml

22 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
44,70 TL

Ürün Bilgileri

Alldermo El Bakım Kremı Shea Butter Hındıstan Cevızı 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALLDERMO Satıcı Ünvanı: BİOSAFİR İLAÇ SANAYİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176040885500015 Vergi Kimlik Numarası: 1760408855
    Bu ürün ALLDERMO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALLDERMO EL BAKIM KREMI SHEA BUTTER HINDISTAN CEVIZI 30 ML Shea tüyünden yapılan doğal ve yağ asitleri ve vitaminler açısından zengin bir üründür. Cildi güneşin zararlı ışınlarından korur. İçerdiği A ve E vitaminleri ile çevresel faktörlerin cildi etkilemesini önler ve dış etkenlere karşı korur. Eczema gibi durumlar için de etkilidir çünkü dünyanın en iyi doğal nemlendiricilerinden biridir. Shea tüyü kollajen üretimini uyararak daha genç, daha dolgun bir cildi ve ince çizgileri azaltır çünkü içerdiği yağ asitlerinden dolayı. Aynı zamanda cildin esnekliğini arttırır ve cildin tonunu düzgünleştirir ve yara ve izlerin görünümünü azaltır. Hassas cildi rahatlatır ve yeniler. Alerjik reaksiyonlar, kızarıklık ve çatlamalar karşısında koruma sağlar. Fenolik bileşikler içeriği ve anti-enflamatuvar özellikleri nedeniyle bir antioksidan olarak kabul edilir. Cildi nemlendirir ve cildi çevresel toksinler ve kirleticilerden koruyan bir bariyer gibi çalışır. Kızarıklığı azaltarak cildi rahatlatır ve sakinleştirir. Güneş ışınlarına karşı koruma ve atopik dermatit belirtilerini azaltma açısından etkilidir. Tırnak kırılmalarına karşı koruma sağlar ve tırnak dokusunu besler. Vitamin B ailesinden bir besin olan Panthenol, kızarıklık, ince çizgiler ve cildin kabukluğu gibi oksidatif stresle ilgili sorunları yönetmek için yardımcıdır. B5 Vitamin olarak bilinen, cildin dış bariyerini korur ve stres kaynaklarını ve çevresel toksinleri savaşır. Cildin hücrelerini besler ve cildi güzelleştirir. Nemi tutar ve aynı zamanda cildin hücrelerini yenilemeye ve canlandırmaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver