3 OLOGY Aromaterapi Vücut Bakım Yağı Greyfurt Nane 250 ml

Ürün Bilgileri

3 OLOGY Aromaterapi Vücut Bakım Yağı Greyfurt Nane 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3'OLOGY Satıcı Ünvanı: DİDEM KAYMAZDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2209414145200001 Vergi Kimlik Numarası: 5390206038
    Bu ürün 3'OLOGY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'OLOGY Aromaterapi Selülit Karşıtı Vücut Bakım Yağı 250ml Yepyeni Fresh Aromaterapi Vücut Yağı greyfurt ve nane esansiyel yağları ile zenginleştirilmiş, özel ve eşsiz bir arınma deneyimi sunar. Bu üstün formül, vücudunuzu tazeleyerek enerji verir ve rahatlamasını sağlar. Kayısı çekirdeği yağı, ceviz yağı, aspir yağı ve badem yağı ile vücudunuzu besler, yumuşatır ve cildinizi gençleştirir. Faydaları: 1. Greyfurt ve nane esansiyel yağları canlandırıcı ve enerjik bir his verir. 2. Kayısı çekirdeği yağı cildi besler ve doğal bir parlaklık sunar. 3. Ceviz yağı derinlemesine nemlendirir ve cildi gençleştirir. 4. Aspir yağı güçlü bir anti-oksidandır ve cildin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. 5. Badem yağı cildi besler, yumuşatır ve gençleştirir. 6. Bu kombinasyon ayrıca güçlü ağrı kesici özelliklere sahiptir ve rahatlama sağlar. Özellikler: 1. Ürünümüz 250 ml'dir. 2. Doğal esansiyel yağlar içerir. 3. Derinlemesine nemlendirirmeye ve cildi beslemeye yardımcı olur. 4. Greyfurt ve nane esansiyel yağları cildinizi canlandırarak enerjisini artırmayı destekler. 5. Vücudunuzun yumuşak ve genç bir cilt altyapısı oluşturmasına yardımcı olur. 6. Sertleşmiş ve kuru ciltleri yenilenmesine ve nemlenmesine doğal bir alternatifdir. 7. Besleyici yağlar sayesinde vücuttaki portakal görünümünün yani selülitlerin azalmasını destekler. Çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notalarla Fresh Aromaterapi Vücut Yağının zengin ve kalıcı kokusu her uygulamadan sonra bedeninizi ve zihninizi aydınlatmaya yardımcı olacaktır.. Dilerseniz bu lüks ve çok yönlü vücut yağını hemen deneyin!

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver